In 2021 hebben wij een fietsendrager gekocht. Na enkele ritten viel het ons op dat de drager onder het rijden steeds verder richting wegdek zakte. In maart contact opgenomen en zij namen contact op...In 2021 hebben wij een fietsendrager gekocht. Na enkele ritten viel het ons op dat de drager onder het rijden steeds verder richting wegdek zakte. In maart contact opgenomen en zij namen contact op met de leverancier. Na enige tijd kregen wij het volledige bedrag terug. Een nieuwe klem om het euvel te verhelpen werd gratis naar ons toegestuurd. De drager mochten wij houden. Alle lof voor deze service.
Rob van Rossum
Ik heb een XLC Azura Xtra Led 2.0 fietsendrager besteld die snel en netjes geleverd is. Er ontbrak echter een sleutel. ik vond direct gehoor bij de Wielrenner shop en de volgende dag lagen er al...Ik heb een XLC Azura Xtra Led 2.0 fietsendrager besteld die snel en netjes geleverd is. Er ontbrak echter een sleutel. ik vond direct gehoor bij de Wielrenner shop en de volgende dag lagen er al twee extra sleutels op de mat. Petje af!!!
Stan
Helm bestelt en de volgende dag in huis. Helaas had de helm een kleine beschadiging maar ik ben ontzettend tevreden over hoe snel dit is opgelost . Nog geen 3 dagen (2 dagen als ik sneller mijn...Helm bestelt en de volgende dag in huis. Helaas had de helm een kleine beschadiging maar ik ben ontzettend tevreden over hoe snel dit is opgelost . Nog geen 3 dagen (2 dagen als ik sneller mijn retour had verstuurd) later zat ik op de fiets met een andere helm zonder beschadiging. De klantenservice is erg toegankelijk en snel via whatsapp!
Peter
Bedankt voor de snelle en goede service toen mijn handschoenen na 15 maanden niet meer werkten. Jullie gaven supersnel reactie en hebben het kosteloos opgelost.
Rob Beuse
Uitstekende service! De fietsklemmen die ik (heel vlot) nageleverd kreeg bij de Nordrive Radius zaten in de fabrieksverpakking maar waren niet helemaal compleet. Eén telefoontje was voldoende om het...Uitstekende service! De fietsklemmen die ik (heel vlot) nageleverd kreeg bij de Nordrive Radius zaten in de fabrieksverpakking maar waren niet helemaal compleet. Eén telefoontje was voldoende om het missende onderdeel de volgende dag in de brievenbus te hebben. Heel snel en klantvriendelijk!
Adams Herman
Heel leuk. Ik mocht na een schade aan mijn toestel na een val heel snel een vervangstuk ontvangen thuis. Vooral het begrip, de snelle tussenkomst, de juiste hulp weet ik te waarderen. Super en...Heel leuk. Ik mocht na een schade aan mijn toestel na een val heel snel een vervangstuk ontvangen thuis. Vooral het begrip, de snelle tussenkomst, de juiste hulp weet ik te waarderen. Super en professioneel ! Doezo door!
JelleD
Snelle levering en prima service na verkoop. Defect achterlicht werd direct opnieuw verzonden.
Herman de Bruin
Prima Vd site, je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Ewoud
Precies wat ik zocht en de fietshandschoen zitten als gegoten
Simone
Om 22:00 uur artikel besteld en uur later al bevestiging dat het met de koerier onderweg was. Snelle en goede service!