Coby

Vorig jaar juni oordopjes gekocht bij dit bedrijf. Nu problemen met opladen. S’avonds mailtje gestuurd, volgende morgen een reactie, we sturen je een nieuw setje op. Volgende dag al in huis. Dit... Vorig jaar juni oordopjes gekocht bij dit bedrijf. Nu problemen met opladen. S’avonds mailtje gestuurd, volgende morgen een reactie, we sturen je een nieuw setje op. Volgende dag al in huis. Dit heet nu SERVICE.

JM

Super bedrijf met accurate no nonsense service. Zeer tevreden.

Michel

Excellent, zeer snelle levering

m. breuer

Bestelde verwarmde handschoenen. Zowel verzending en betaling was snel te regelen en de handschoenen met drie standen bevallen prima ook de duimen verwarmen en dat miste ik in de oude exemplaren.

Thomas Armani

Een geweldige team en servicegericht naar de klant.
Had een fietscomputerhouder gekocht en deze was niet in orde, er werd gelijk nieuwe naar mij verzonden.
Team reageert snel op e-mail...
Een geweldige team en servicegericht naar de klant.
Team reageert snel op e-mail en je merkt dat zij echt oplossingsgericht werken voor de klant zijn.
Team heft echt verstand van producten die zij verkopen. Een transparant bedrijf.

Kees

Na melding van een achterlicht wat na 3 maanden het niet meer deed , werd direct gereageerd met het gereed maken van verzending van een nieuwe. Binnen 2 dagen deze ook ontvangen. Super service en... Na melding van een achterlicht wat na 3 maanden het niet meer deed , werd direct gereageerd met het gereed maken van verzending van een nieuwe. Binnen 2 dagen deze ook ontvangen. Super service en zal zeker dit bedrijf aanbevelen . Een zeer tevreden klant Kees.

Arno Heltzel

Deze winter bleken verwarmbare handschoenen( gekocht in 2021) niet meer op te laden. Snelle reactie op mail waarin ik probleem voorlegde. Kosteloos kunnen opsturen voor diagnose en binnen 48 uur!!... Deze winter bleken verwarmbare handschoenen( gekocht in 2021) niet meer op te laden. Snelle reactie op mail waarin ik probleem voorlegde. Kosteloos kunnen opsturen voor diagnose en binnen 48 uur!! handschoenen retour met nieuwe batterijen. Geweldige service

Jimmy

Excellent service, quick answer on whatsapp, quality and fast delivery!

Frederik

Fijne zaak! Verkopen is niet moeilijk, maar aan de service herken je de kwaliteit van een bedrijf. Nadat mijn verwarmde handschoenen kapot gingen werd er snel een vervangend product verzonden.... Fijne zaak! Verkopen is niet moeilijk, maar aan de service herken je de kwaliteit van een bedrijf. Nadat mijn verwarmde handschoenen kapot gingen werd er snel een vervangend product verzonden. Heldere, snelle en prettige communicatie door de service-afdeling. Ga zo door!

Gerwin

Onlangs een set ‘oortjes’ gekocht om mee te sporten. Een paar maanden na aankoop ging de oplaadmodule kapot.
Na m’n melding en vraag hoe ik hier mee om moest gaan werd me een nieuwe module zonder pardon opgestuurd. Super service!