Goede service. Artikel was tijdelijk niet leverbaar. Maar na contact via mail snel opgelost waardoor ik het product toch op tijd binnen had.
Marc
Heb gereageerd op een help bericht via de website. Deze webshop heeft me uitzonderlijk goed geholpen bij een probleem wat ik had met een niet bij hun gekocht artikel. Geweldig. Dus de service gaat...Heb gereageerd op een help bericht via de website. Deze webshop heeft me uitzonderlijk goed geholpen bij een probleem wat ik had met een niet bij hun gekocht artikel. Geweldig. Dus de service gaat nog verder dan de eigen deur. Xhapeau
lambrechts
Eerst advies gevraagd over soort fietsnavigatie. enige tijd na aankoop bleek het laden van de accu niet goed te gaan. Wielrennershop heeft dat samen met de leverancier goed opgelost. Heel prettig...Eerst advies gevraagd over soort fietsnavigatie. enige tijd na aankoop bleek het laden van de accu niet goed te gaan. Wielrennershop heeft dat samen met de leverancier goed opgelost. Heel prettig contact via mail en chat. Snelle service.
Lieven
Zeer degelijke naservice
Ton
Eerst om advies gevraagd over gobik fietsbroek. Daar zeer netjes bij geholpen . En op advies van wielrenner shop de broek besteld . En inderdaad prima fietsbroek,
Carine
Bedankt voor de vlotte en correcte service.
Annelies
Elektrische step Jivr gekocht, batterij na bijna een jaar defect, netjes geregeld met leverancier. Het enige minpunt is dat het wel even geduurd heeft.
Luc
Ik heb al meerdere malen producten besteld via wielrenner.shop en elke keer is de service zeer goed! Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van eerlijk en passend advies. Daarnaast hebben deze...Ik heb al meerdere malen producten besteld via wielrenner.shop en elke keer is de service zeer goed! Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van eerlijk en passend advies. Daarnaast hebben deze heren veel kennis van de producten die ze verkopen. Prettige en vlotte communicatie via Whatsapp. Ook op de verzending en levering van de producten niets aan te merken.
Geeard Heersmink
De wielrenner.shop heeft voor mij gezocht naar een onderdeel voor mijn fietsdrager. Ondanks dat ze wisten dat deze fietsdrager in Nederland niet meer aangeboden wordt.
Erik Bonneux
Vlotjes geleverd yakima foldclick 2, prima product.