Goed geholpen bij het zoeken naar een nieuw racefietszadel.
Ronald
Heel erg fijn geholpen mbt een fietsjack. Snelle en persoonlijke reactie ontvangen na wat vragen.
Hermans Roger
Zeer vlotte opvolging na levering defekt onderdeel(bevestiging helmlampje LAZER).Heb defekt lampje teruggestuurd en na enkele werkdagen reeds een nieuwe ontvangen,dewelke wel goed past op de helm.
Henrik Wagter
Zeer goede service
Jim Johnson
Ik heb vorig jaar een Menabo Alcor 2 fietsdrager besteld en dit was binnen een week geleverd. Werkt perfect. Na 1 jaar en veel gebruik was ik een klein onderdeel kwijt geraakt, even bellen en...Ik heb vorig jaar een Menabo Alcor 2 fietsdrager besteld en dit was binnen een week geleverd. Werkt perfect. Na 1 jaar en veel gebruik was ik een klein onderdeel kwijt geraakt, even bellen en onderdeel opgestuurd. Top service, prettige mensen aan de lijn.
Privé
Zéér zéér tevreden van de service ! Supersnelle levering ook. Erg aan te raden.
Miranda
Ik wilde heel graag de macna verwarmde waterdichte fietshandschoenen bestellen. Omdat ik dan toch twijfelde over de maat heb ik maar eens geapt. Ze waren super snel met antwoorden. Na wat heen en...Ik wilde heel graag de macna verwarmde waterdichte fietshandschoenen bestellen. Omdat ik dan toch twijfelde over de maat heb ik maar eens geapt. Ze waren super snel met antwoorden. Na wat heen en weer geapt te hebben met foto’s van mijn handen te maken over hoe nu precies te meten kwam dan ook een goed advies. Dat dus ook besteld en de volgende dag al in huis ! De maat klopt. Verder moet ik nu natuurlijk nog even afwachten tot het koud weer wordt. Maar voor de service wil ik zeggen.. Top!!
D.Huisman
Top service en supersnelle verzending!
Annemarie G
Super goed geholpen door de Wielrennershop. De bestelling van m’n helm verliep snel en top. Nadat Ik een harde val met m’n helm heb gehad, hebben ze me heel goed ondersteund met een crash...Super goed geholpen door de Wielrennershop. De bestelling van m’n helm verliep snel en top. Nadat Ik een harde val met m’n helm heb gehad, hebben ze me heel goed ondersteund met een crash replacement via de helm fabrikant. Informatie over wat ik moest doen was duidelijk, hele nette oplossing (nieuwe helm deels vergoed) en alles is snel afgehandeld. Nu kan ik weer veilig rondfietsen met m’n nieuwe helm.
Judith
Bij Wielrennershop Sport2x bluetooth earhook sportoortjes gekocht. Fijn product, prima geluid. Ik gebruik ze vooral tijdens het fietsen naar mijn werk of een lange wandeling. Voordeel is dat je er 1...Bij Wielrennershop Sport2x bluetooth earhook sportoortjes gekocht. Fijn product, prima geluid. Ik gebruik ze vooral tijdens het fietsen naar mijn werk of een lange wandeling. Voordeel is dat je er 1 kunt gebruiken waardoor je ook het verkeer om je heen nog hoort. Ik had na 2 mnd problemen met de cassette, waarschijnlijk binnenin een onderdeel los geschoten waardoor ik de oplaadkabel niet meer kon aansluiten en dus niet meer kon laden. Na contact per email met Wielrennershop hebben ze direct een nieuwe cassette met laadsnoer opgestuurd. Prima service!