Snelle levering en service.; Verkeerde maat helm was geleverd en meteen nieuwe juiste maat ontvangen. Direct contact via mail en what’s app; heel prettig!
Natasja
Snelle levering en goede service !
Rob
Snelle levering en goed gedegen advies gekregen over maatvoering kleding. Top!
Bart-Jan
Zeggen wat je doet,...Eerlijk bedrijf die je verteld hoe het ervoor staat, ook als een product tijdelijk moeilijk leverbaar is. Snelle communicatie en het eeuwenoude gezegde nakomen:
Zeggen wat je doet, Doen wat je zegt
Jan
Uitstekende service en prima meegedacht
Teun
Goede producten, TOP service!
Rian vanAmelsvoort.
Goede service, snelle levering
Robrechts Paul
Heel tevreden: kwalitatieve service, advies en informatie. Zeer accurate opvolging en oplossingsgericht handelen.
Bert Wermer
Ik had een onderdeel nodig van een wat ouder navigatiesysteem. Wielrenner.info heeft contact opgenomen met de leverancier,waar hun dealer van zijn, en nu krijg ik een volledig systeem opgestuurd....Ik had een onderdeel nodig van een wat ouder navigatiesysteem. Wielrenner.info heeft contact opgenomen met de leverancier,waar hun dealer van zijn, en nu krijg ik een volledig systeem opgestuurd. Top service. Tevens een mooie webshop en niet duurder dan de hele grote webshops