J. Zevenbergen

Geheel nieuw en zonder ervaring in de wielrennersport werd ik via de whatsapp uitstekend, zeer snel en enthousiast geholpen bij het uitkiezen van de juiste buitenbanden en binnenbanden voor mijn... Geheel nieuw en zonder ervaring in de wielrennersport werd ik via de whatsapp uitstekend, zeer snel en enthousiast geholpen bij het uitkiezen van de juiste buitenbanden en binnenbanden voor mijn tweedehands racefiets.

Tonnaer

Ik had een stuk gelopen achterwiel , via wielrenner.shop binnen de 2 dagen geholpen en verder kunnen trainen , via de whatts app direkt contact gehad en zeer goede begeleiding ,, top werk !

Robbin Groot

Prima geholpen bestel zeker nog eens

Cees

Wat een geweldige sevice! Dankjewel 😃

Roel

Snelle levering - Ik kocht de Sport2X T-PRO bibshort - top product. Spijtig van de dikke naden. Hier zou flatlock naden het feest helemaal top maken.

Peter Smits

Heb hier bleutooth oortjes gekocht deze jammer genoeg defect waren na enkele maanden.
maar dat lossen ze zeer snel op je krijgt meteen vervanging . µ
top service zeer vriendelijk en...
maar dat lossen ze zeer snel op je krijgt meteen vervanging . µ
top service zeer vriendelijk en reactieve medewerkers

G.R. Loch

Super service, nadat ik een gekochte fietsendrager niet goed gemonteerd kreeg ben ik bij de Fietsrennershop in Ammerzoden langs geweest. Hier heeft een medewerker een half uur lang geprobeerd de... Super service, nadat ik een gekochte fietsendrager niet goed gemonteerd kreeg ben ik bij de Fietsrennershop in Ammerzoden langs geweest. Hier heeft een medewerker een half uur lang geprobeerd de fietsendrager goed af te stellen. Toen dit ook niet lukte boden zij mij een andere fietsendrager aan. Probleem goed opgelost. Ook op vragen via de e-mail reageert de Fietsrennershop erg snel, meestal binnen 5 minuten. Prima bedrijf.

Maurice

Super snelle verzending, goed produckt. Was klein probleempje ontstaan bij mij, maar hebben ze super goed opgelost.mega goede service, whats app gaat snel je krijgt snel een bericht terug. Top... Super snelle verzending, goed produckt. Was klein probleempje ontstaan bij mij, maar hebben ze super goed opgelost.mega goede service, whats app gaat snel je krijgt snel een bericht terug. Top bedrijf zeker een aanrader

Michel vT

Bijna ouderwets klantgericht zoals je dat nog maar zelden tegenkomt. Een korting vergeten? Ze regelen het! Een leverdatum die niet helemaal duidelijk is? Ze regelen het! niet met gezeur of... Bijna ouderwets klantgericht zoals je dat nog maar zelden tegenkomt. Een korting vergeten? Ze regelen het! Een leverdatum die niet helemaal duidelijk is? Ze regelen het! niet met gezeur of moeilijkdoenerij maar met persoonlijk contact en uitermate vriendelijk. Ik had € 50 teveel betaald door een vergeten korting: meteen een mailtje met een belofte en niet zoals de grote verkopers alleen de belofte maar keurig een paar dagen later gewoon geregeld.
Echt een TOPSHOP!