Roeland Warnier

SUPER! TOP!
SUPER! TOP!
Ik bestelde voor de eerste keer bij Wielrenner.shop en dit zal zeker niet de laatste keer zijn! Alvorens ik mijn bestelling, een Bryton Rider S800T, plaatste had ik eerst wat info gevraagd via hun WhatsApp link.
De respons kwam zéér snel en duidelijk.
Mijn bestelling is de dag na bestellen perfect en verzorgd geleverd.
WIELRENNER.SHOP EEN AANRADER!!

Familie Bakker

Ik had een XLC Azura Xtra Led 2.0 fietsendrager gekocht. Er zat wat speling op de kop van de trekhaak. Na het probleem via de mail voorgelegd te hebben, kreeg ik nog geen 5 min. later een... Ik had een XLC Azura Xtra Led 2.0 fietsendrager gekocht. Er zat wat speling op de kop van de trekhaak. Na het probleem via de mail voorgelegd te hebben, kreeg ik nog geen 5 min. later een uitgebreide servicebericht terug, met begeleidende foto's erbij!! Heel goed! Dat is nog eens wat je noemt: service! Bedrijf en fietsdrager zéér aan te bevelen!

Paul de Man

Ik heb hele goede ervaringen met de Wielrenner.shop. Ik heb daar een fietsendrager besteld. Aanvankelijk had ik wat problemen met de fietsendrager. De oorzaak daarvan was mijn onbekendheid met een... Ik heb hele goede ervaringen met de Wielrenner.shop. Ik heb daar een fietsendrager besteld. Aanvankelijk had ik wat problemen met de fietsendrager. De oorzaak daarvan was mijn onbekendheid met een fietsendrager. Een andere oorzaak was een fout in de afstelling door de fabrikant, dus niet door Wielrenner.shop.
Patrick van Wielrenner.shop heeft eerst mijn vragen en opmerkingen keurig behandeld. Daarna kon ik langskomen voor een fysieke check en heeft hij de aansluiting op mijn trekhaak afgesteld. Daarna kon ik naar volle tevredenheid op reis.
Patrick en Wielrenner.shop van harte bedankt.

Marco

Fijn geholpen bij de aanschaf van nieuw wielset.

Marc S.

Zeer correct en eerlijke wielrenner shop .
Bestelde 2 Continental Grand Prix 5000 S TR Racefietsbanden ze gingen echter verloren bij post nl . Een week later gewoon nieuwe opgestuurd.
Top...
Zeer correct en eerlijke wielrenner shop .
Top producten aan knalprijzen.

Olaf de Boer

Snel en correct

Pieters

Duidelijke en snelle communicatie en qua levertijd maken ze waar wat ze beloven.

André

Had in april 2021 een fietscomputer gekocht, en na de nodige problemen daarmee in overleg besloten hem om te ruilen voor een andere, de oude werd keurig gecrediteerd.
Mijn complimenten

Bas van Bommel

Contact met Wielrenner shop was aangenaam en snel. Correct geholpen en prima service. Zou dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Erna

Kwaliteit-prijsverhouding is goed.