KN

Perfect service. Zeer snel levering van het product. Hele goede communicatie.
Ik heb Garmin Forerunner 955 Solar gekocht. Prachtig product waarmee ik super blij ben.

Steenbergen

Snelle service

Gerard

Een XLC Azuro Xtra fietsendrager besteld. Het plaatse van onze ebikes viel tegen dus gelijk naar de site om een oprijgoot bij te bestellen Nu bleek er een aanbieding te zijn van de drager met gratis... Een XLC Azuro Xtra fietsendrager besteld. Het plaatse van onze ebikes viel tegen dus gelijk naar de site om een oprijgoot bij te bestellen Nu bleek er een aanbieding te zijn van de drager met gratis oprijgoot. Gelijk een Whatsappje gestuurd met de vraag of ik niet in aanmerking kwam voor deze aanbieding. Helaas het was een eenmalige actie van de fabrikant en op was op. Maar uit coulance was men bereid om hem tegen inkoopsprijs te leveren. De dag na bestelling de goot ontvangen en het teveel betaalde is gelijk terug geboekt. Prima opgelost!!

Communicatie via WhatsApp is snel en terzake..

Rick

(Bewerkt)

Een wielershirt besteld maar was niet helemaal wat ik er van had verwacht vond zelf dat het niet helemaal terecht was daarom retour kosten te betalen ze waren het daar eerst niet mee eens later nog... Een wielershirt besteld maar was niet helemaal wat ik er van had verwacht vond zelf dat het niet helemaal terecht was daarom retour kosten te betalen ze waren het daar eerst niet mee eens later nog een keer aan de telefoon over gesproken en dat was een prima gesprek. Zodra het shirt bij hun retour is bellen ze mijn op om te kijken voor een alternatief shirt en komen ze mij tegemoet. Voor nu 3.5 ster maar heb er vertrouwen in dat het 5 steren gaat worden.

Pensionado

Goede hulp gekregen bij het vinden van de juiste maat fietsbroek!

Rob

Geweldige service. Had een voorlamp gekocht afgelopen winter en deze deed het nu niet meer. Na een mailcontact werd er direct een nieuwe lamp gestuurd. Opgelost in 2 dagen!!! dat zie je zelden.

Anne

Prima bedrijf.
Ik heb een Lazer Cityzen fietshelm gekocht omdat ik geen wielrenner ben. Blij mee. Ik ben vriendelijk en vlot geholpen via de mail.

Particulier

Correcte aflevering en informatie

Privé

Had een paar jaar geleden draadloze sport oortjes gekocht. Kreeg ze echter niet verbonden met mijn nieuwe smartphone. Na 'n berichtje naar Wiekrenner Shop, kreeg ik heel klantvriendelijk een... Had een paar jaar geleden draadloze sport oortjes gekocht. Kreeg ze echter niet verbonden met mijn nieuwe smartphone. Na 'n berichtje naar Wiekrenner Shop, kreeg ik heel klantvriendelijk een bruikbaar bericht terug. Het is nu weer in orde. 'k Kan er nu weer heerlijk genieten.

Ingrid

Ik had mijn zinnen gezet op een stuurtas. Ondanks dat er problemen waren bij de leverancier toch mijn tas gekregen. Super service!