Hele goeie gasten daar,ik had problemen met een set oortjes ,een werkte niet,binnen twee dagen had ik een nieuw setje in huis,alle lof
tersmitten
Snel geleverd en voor een hele goede prijs
Bart van der Sloot
Pracht eindejaarsaanbieding Continental banden + binnenband. Voor het eerst 28 mm; binnenband in de juiste maat wordt als vanzelfsprekend meegeleverd. Vlotte levering, goede prijs. Webshop met...Pracht eindejaarsaanbieding Continental banden + binnenband. Voor het eerst 28 mm; binnenband in de juiste maat wordt als vanzelfsprekend meegeleverd. Vlotte levering, goede prijs. Webshop met aandacht van het personeel voor geleverde spullen! De sfeer van een dorpswinkel!!!
Theo
Vlugge en duidelijke service
Ger
Goede persoonlijke service, mooie producten en scherp geprijsd!
Bruny Kapper
Wat mij zeer aanspreekt is de persoonlijke benadering. Ik kon moeilijk een keuze maken en daarna heb ik telefonisch contact gezocht. Ik ben zeer vriendelijk en kundig geholpen om voor mij de juiste...Wat mij zeer aanspreekt is de persoonlijke benadering. Ik kon moeilijk een keuze maken en daarna heb ik telefonisch contact gezocht. Ik ben zeer vriendelijk en kundig geholpen om voor mij de juiste keuze te maken, er werd goed meegedacht. Daarna de juiste fietstrainer gekocht. Ook bij andere aankopen nooit problemen gehad.
Martin
Super klantgericht bedrijf met ijzersterkte adviezen door praktijk- en ervaringsdeskundigen! Je kunt hun adviezen blind vertrouwen. Leuke anekdote: had net iets (te vroeg) gekocht voordat er een...Super klantgericht bedrijf met ijzersterkte adviezen door praktijk- en ervaringsdeskundigen! Je kunt hun adviezen blind vertrouwen. Leuke anekdote: had net iets (te vroeg) gekocht voordat er een actie ging lopen met een gratis product bij besteding van een bepaald bedrag. Kreeg ik alsnog het gratis product! Dikke duim! 👍🏻
Lonneke merkx
Snelle levering, goede kwaliteit
Jansen Gwendy
Mooi gevarieerd aanbod ! Zelfs leuke kerstcadeautjes voor man en kinderen gevonden.
Rik
Zeer tevreden over de sport2x broek. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.