F.A. de Goede

Snellle levering en afhandeling

John Tolenaars

Prima site, goede prijs, goed bestel en leverprocess.

Duidelijke website, makkelijk plaatsen bestelling, snelle levering.

vewe bvba

Prima service en goede prijs

Frans Paalvast

Heb een antenne kabel besteld bij Wifihouse en het bestelde in goede orde ontvangen en gemonteerd! (:

Niet speciaal!

Pieter Arnoldus Boer

Mooie site, goede prijzen en prima aflevering!
Router besteld en was zeer goed ingepakt zoals het hoort.
Werk zelf als medisch Technicus in ziekenhuis en wet hoe je apparatuur moet...
Mooie site, goede prijzen en prima aflevering!
Router besteld en was zeer goed ingepakt zoals het hoort.
Werk zelf als medisch Technicus in ziekenhuis en wet hoe je apparatuur moet versturen.
Dit bedrijft schenkt daar aandacht aan.
Router de volgende dag in huis. Echt aan te bevelen.

Spullen worden uitstekend verpakt.

Ray

Op zaterdag stuurde ik een mail met een vraag over een bepaald product, maar, ongeduldig als ik was, had ik op dinsdag nog geen reactie ontvangen. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en even... Op zaterdag stuurde ik een mail met een vraag over een bepaald product, maar, ongeduldig als ik was, had ik op dinsdag nog geen reactie ontvangen. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en even later had ik een 'live' e-mailverbinding met een van de medewerkers. Vraag is goed en snel afgehandeld en om 17:20 heb ik toen mijn bestelling gedaan. De volgende dag om 12:15 had ik het bestelde product in huis.

Snelle reactie op mail, na aanvankelijk eerst telefonisch contact te hebben gezocht

Thom Melaet

Bestelling s'avonds geplaatst, volgende dag verstuurd en dag erna binnen. Zeer snel!

Scherp geprijsd. Verzending zeer snel en correct.

Jeroen de Vries

Na de bestelling was duidelijk dat het merk wat ik had gekozen een nieuwe variant uit zou brengen. Gebeld en de bestelling was geannuleerd en zeer prettig omgezet naar de nieuwe variant. Konden een... Na de bestelling was duidelijk dat het merk wat ik had gekozen een nieuwe variant uit zou brengen. Gebeld en de bestelling was geannuleerd en zeer prettig omgezet naar de nieuwe variant. Konden een redelijk nauwkeurige inschatting geven van de verwachtte levering.

Klantvriendelijk en flexibel.

Aron Marinelli

Heb hier een DAC kabel besteld. Geen absurde bezorgkosten, snelle aflevering en nette afhandeling. Kortom geen gedoe. Zal hier zeker terugkomen mocht ik weer iets nodig hebben op netwerk gebied.

Paulus

Met Wifihouse goede ervaring gehad me het bestellen van een wifi adapter die niet overal te krijgen was. Goede service en volgende dag op tijd in huis.

Goede service, ook als het druk is. Doen wat beloofd word.