Bart

Klantvriendelijk, snel en prima prijzen

Zeer klantvriendelijk! Bestelde model was pas 2 weken later leverbaar. Vervolgens kreeg ik kostenloos een upgrade naar een duurder model.

Sebastiaan

Ter vervanging van de Experiabox een Mikrotik router met wifi gekocht. Installatie was een fluitje van een cent door de diverse configuraties welke op internet te vinden zijn.
Eindelijk weer...
Eindelijk weer wifi in het hele huis en de snelheid is flink verbeterd.

Lage prijzen, snelle leveringn ruim aanbod.

Zack

Voor een eerste kennismaking goed bevallen tot nu toe

een webshop die gewoon werkt zoals het zou moeten werken

Ricky Lindeman

Mijn bestelling was op voorraad en de Bestelling was snel geleverd!

KNRM

Altijd scherpe prijzen, goede service en snelle levering.

Assortiment, één van de weinige NL leveranciers van Ubiquiti spullen

Han Voorjans

Wifihouse levert heel snel en op vragen wordt super snel gereageerd. Had problemen met mijn USB kabel dat bij het apparaat hoort en er wordt gratis een nieuwe opgestuurd. Super Super... Wifihouse levert heel snel en op vragen wordt super snel gereageerd. Had problemen met mijn USB kabel dat bij het apparaat hoort en er wordt gratis een nieuwe opgestuurd. Super Super Super.!!!!!!!!!!!!!

Snelle reactie op vragen of problemen.

R.M. van der Linde

Bestelling werd netje en vlot afgehandeld

JCS Engineering BV

(Bewerkt)

Snelle levering, goed verpakt.

Overzichtelijke website, snelle levering

WSEC bvba

Beperkt aanbod, maar voor de rest vlotte service. Probleempje met BTW nr dat niet werd geregistreerd. Levering was slecht: pakket werd gewoon aan oprit gedropt (afwezig) en kon door passanten... Beperkt aanbod, maar voor de rest vlotte service. Probleempje met BTW nr dat niet werd geregistreerd. Levering was slecht: pakket werd gewoon aan oprit gedropt (afwezig) en kon door passanten meegenomen worden.

Gewoon goed.

Matthijs

Duidelijke communicatie, Goede/Snelle verzending, en prima producten.

Communicatie, snelle zending.