Paul

Zeer prettig aanvaring, zeer snellen dienst.

snelle levering

hbj van akker

Snelle afhandeling, kwaliteit

Mjansen

Aankoop router

Gede website, goede prijzen

Janssen

Ik ben heel erg tevreden over de afhandeling van een pakketje dat niet meer geleverd kon worden

Wij moesten iets voor onze zoon bestellen voor de kerst. We wisten wat het moest worden en omdat jullie de goedkoopste waren hebben we het bij jullie besteld. Als we verder hadden gekeken dan hadden... Wij moesten iets voor onze zoon bestellen voor de kerst. We wisten wat het moest worden en omdat jullie de goedkoopste waren hebben we het bij jullie besteld. Als we verder hadden gekeken dan hadden we kunnen zien dat het niet meer aanwezig was en ook niet meer besteld kon worden. We hebben gebedeld maar niemand nam op, allen in gesprek. Niets ingesproken. Morgen maar weer proberen. We werden die avond door jullie teruggebeld. Er zou een duurdere voor dezelfde prijs opgestuurd worden. De volgende dag was het al aanwezig. Mijn complimenten voor de gehele afwikkeling.

G vos

Ik heb een MikroTik router gekocht, tegen een uitstekende prijs en binnen een dag geleverd. Prima tevreden.

Carlo Hukema / KNRM

Goed, snel, betrouwbaar en servicegericht.

Goed, snel, betrouwbaar en servicegericht.

Rene Schrauwen

Voor de aanschaf van de MikroTik Routerboard RB2011UiAS-2HnD-IN eerst even telefonisch contact gezocht met WifiHouse. Kreeg daar netjes en op een vriendelijke manier antwoord om mijn technische... Voor de aanschaf van de MikroTik Routerboard RB2011UiAS-2HnD-IN eerst even telefonisch contact gezocht met WifiHouse. Kreeg daar netjes en op een vriendelijke manier antwoord om mijn technische vragen.

Net en technisch goed onderlegd personeel wat weet wat ze verkopen.

FREDRIKS Bernard

nvt

Duidelijke updates over de verzending, keurig en verzorgd ingepakt en een snelle levering.