M BV

Tevreden over snelle levering volgens belofte

gewoon goede snelle levering van bestelde item

Hugo Delsing

De webshop was heel duidelijk en de informatie over het product bevatte alles wat ik wilde weten. Direct besteld omdat ze ook nog de goedkoopste zijn en snelle levering (binnen 20u had ik het... De webshop was heel duidelijk en de informatie over het product bevatte alles wat ik wilde weten. Direct besteld omdat ze ook nog de goedkoopste zijn en snelle levering (binnen 20u had ik het product) met handige track en trace.

Het goedkoopste en snelle levering. Informatie op de website was duidelijk en wat ik zocht.

Electrumpet

Ik heb bij WIFI-House een Ubiquity router en sector antenne gekocht voor een speciale toepassing. Ik heb nog geen ervaring met het product (ik ben nog met bevestigings opties bezig) maar heb hoge... Ik heb bij WIFI-House een Ubiquity router en sector antenne gekocht voor een speciale toepassing. Ik heb nog geen ervaring met het product (ik ben nog met bevestigings opties bezig) maar heb hoge verwachtingen.

De ondersteuning bij het aankopen was uitstekend. emails werden redelijk vlot en vooral ter zake kundig beantwoord. Ik heb after sales hoog beoordeeld maar eigenlijk kan ik dat nog niet weten. Heb... De ondersteuning bij het aankopen was uitstekend. emails werden redelijk vlot en vooral ter zake kundig beantwoord. Ik heb after sales hoog beoordeeld maar eigenlijk kan ik dat nog niet weten. Heb daar net weer een vraag over gestuurd.

Pepijn Mertens

Een fijne webshop, met unieke en scherp geprijsde WiFi apparatuur. De Microtik RB2011 router die ik had besteld had een poort defect, de router is zonder problemen omgeruild door de verkoper.

Goede service bij problemen/defect van een product.

Huite Jan Hak/CercaTrova

Algemeen

Duidelijke webshop, kosten zijn direct inzichtelijk en een uitgebreid aantal betaalmogelijkheden. Verder een breed assortiment aan semi-professionele wifi oplossingen Algemeen

Verzending

Levering binnen 24 uur en netjes verpakt

Aftersales

De service afdeling reageert snel op vragen en is goed op de hoogte van de producten

Breed assortiment aan hoogwaarde wifi producten

Gert-Jan

Snelle levering en goede afhandeling van een verkeerd geleverd produkt.

Sven rommbouts

Zeer correcte levering! Alles tip top in orde ook levering naar belgie

Alain

Aankoop van Ubiquiti Unifi PRO pack 3x

Snelle levering , goede info op de website , goeie prijzen.

caravanpark van de wetering

Leurs Event Support

Prima gegaan. Mooie producten en snelle bezorging. Niet te duur. Had wel meer productinfo willen hebben vooraf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Pakketje zit goed verpakt.
Duidelijke overzichtelijke site. Alles is goed te vinden.