De levering en bestelling liepen vlekkeloos! De levering in België wordt gedaan door PostNL zoals vermeld op de site. Deze komen in de namiddag leveren. Ik krijg bij de bestelling alle informatie...De levering en bestelling liepen vlekkeloos! De levering in België wordt gedaan door PostNL zoals vermeld op de site. Deze komen in de namiddag leveren. Ik krijg bij de bestelling alle informatie die ik verwachte. En rond 17:30 kreeg ik een mailtje om te melden dat mijn pakketje weg was met een tracking code.
Snelle levering zelfs in België. Ruim aanbod en leverancier van Mikrotik.
Dave
Erg snelle levering. En producten op voorraad die moeilijk verkrijgbaar zijn in nederland.
G.Pustjens
Nog maar net klant, dus afwachten nog
Erik Boon van Ostade
Interessant assortiment, de router die ik zocht was hier leverbaar. Snel besteld en binnen 2 dagen in huis, geheel naar tevredenheid.
marcel
Goede info, snelle levering.
HighPower Automatisering
Snel geleverd zonder poespas. Tevreden!
cgki cv
***** Bedrijf zoals het moet ! Na bestelling zo snel heb ik nog nooit een levering gehad ..Dat zijn echte pluspunten .
Johan de Bruijn
Zeer prettige leverancier. Kostenloos producten omgeruild nadat ik deze zelf verkeerd had besteld, prettige en behulpzame klantenservice! Tweemaal de bestelling binnen 24 uur in huis