Snelheid van de levering

Roos

Heel fijn en divers aanbod!

Veel keuze, divers aanbod, handige tool, goede kwaliteit, gratis proefdruk

Hele mooie kaarten met goede service!

Goede kwaliteit, betrouwbaar, mooie kaarten beschikbaar en gemakkelijk naar eigen wens aan te passen.

Martijn

Hellemaal super

alles was prima

Evanne

Makkelijk te ontwerpen, veel keus en een mooi resultaat!

Makkelijk te ontwerpen, veel keus en een mooi resultaat!

Daniëlle

Heel goed

Bij de proefdruk wat advies nodig gehad, advies was duidelijk en snel. We hadden een kaartje met gouddruk, hier staat een bepaalde levertijd voor, de kaartjes werden eerder verzonden dan de... Bij de proefdruk wat advies nodig gehad, advies was duidelijk en snel. We hadden een kaartje met gouddruk, hier staat een bepaalde levertijd voor, de kaartjes werden eerder verzonden dan de aangegeven levertijd. Helaas kwamen ze wel heel laat binnen, maar dat kwam door de levering van postnl, die stelden de levering elke keer uit.

Heel snel, Makkelijk en mooi

Veel variatie

Evine

Prima!
Prima!
Helaas was het soort papier wat wij wilden niet meer beschikbaar bij het plaatsten van onze bestelling. In verband met de drukkerij. Dit stond niet op de website gemeld, bij bellen naar de klantenservice werd bekend waarom het papier waarop wij een proefdruk hadden niet bij het bestellen stond. Jammer dat hier geen compensatie of korting voor werd aangeboden.

Veel keuze in kaarten

Goede kwaliteit maar levering duurt erg lang

Kwaliteit

Iris

Snelle en goede service

Top! Snelle service en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit