Snelheid van de levering

Overzichtelijk

Gverbakel

Veel keus

Fam. Speksnijder

Duidelijke site, vriendelijke en bereikbare klantenservice, maar erg lange levertijd.

Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice

Sem

Ben heel erg tevreden met mijn geboortekaarten.

Ze waran optijd binnen

cynthia Quaden

Mooie kaartjes goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Willemien

Snelle levering en goed geholpen met foto uploaden wat niet helemaal lukte van mijn kant, het was snel voor elkaar, al met al zijn we heel tevreden! We kregen ook verschillende complimentjes over... Snelle levering en goed geholpen met foto uploaden wat niet helemaal lukte van mijn kant, het was snel voor elkaar, al met al zijn we heel tevreden! We kregen ook verschillende complimentjes over ons geboortekaartje

snelle levering en vriendelijk en behulpzaam

Marthe

Prachtige kaartjes, snelle service en een mooi resultaat.
Zeker niet te duur!

We hadden een klein foutje nog ontdekt, hier kwam snel reactie op en is aangepast. Heel fijn!

Cheyenne

Heel blij mee! En onwijs lieve vrouw aan de telefoon gehad met enorm veel begrip

Mijn kaartjes waren verkeerd gedrukt (we hadden iets over het hoofd gezien) je zag het bijna niet… We hebben alle kaartjes opnieuw gekregen (goed bedrukt) kosteloos. Onwijs goede service en onwijs... Mijn kaartjes waren verkeerd gedrukt (we hadden iets over het hoofd gezien) je zag het bijna niet… We hebben alle kaartjes opnieuw gekregen (goed bedrukt) kosteloos. Onwijs goede service en onwijs sympathiek.

Chyntia1985@gmail.com

Snelle en goede kwaliteit

Denise

Super goed

Oplettend op design, belde mij zelf om te checken omdat ik een fout had gemaakt