Snelheid van de levering

Sabrina Donkers

Hele mooie kaartjes waar we heel erg blij mee waren en veel positive reacties op hebben gekregen. Ook de service is super, klopt er iets niet of is het onduidelijk krijg je netjes een mail of... Hele mooie kaartjes waar we heel erg blij mee waren en veel positive reacties op hebben gekregen. Ook de service is super, klopt er iets niet of is het onduidelijk krijg je netjes een mail of telefoontje en word er met je mee gekeken. Helemaal top dus, wij zijn heel erg tevreden.

Service, behulpzaamheid, levertijd en kwaliteit.

Mandy

Proefdruk kwam sneller dan op de site aangegeven. Hierdoor blij verrast. Verder ging er twee keer iets mis met de foliedruk: hier telefonisch contact over opgenomen. We zijn enorm vriendelijk en... Proefdruk kwam sneller dan op de site aangegeven. Hierdoor blij verrast. Verder ging er twee keer iets mis met de foliedruk: hier telefonisch contact over opgenomen. We zijn enorm vriendelijk en goed geholpen. We hadden enorm snel en kostenloos de juiste druk weer in huis. Al met al een positieve ervaring.

Veel keuze en veel verschillende stijlen.

Ilona

Mooi kaartje
Kwaliteit

Janneke

Top

Snelle bedrukking en levering

Heel goed, fijne site en mooi resultaat

Mooi resultaat en je kan ze heel gemakkelijk aanpassen naar jou wensen en smaak.

K

Niet echt duidelijk hoe snel kan bijbestellen

Veel keuze

Britt de Vette

Ik ben heel blij met de geboortekaartjes! Er was een fout in het afdrukken van de lettertype maar dit is snel en kosteloos opgelost! Erg tevreden!

De fout werd snel hersteld en de communicatie hierin was goed!

Mickey De Wit

Super ook goeie hulp gehad!

Er zat een bug in mijn kaartje waardoor ik de plaatjes niet kon veranderen van plek, de klantenservice heeft tot 3 x toe alles aangepast zo als ik dat graag wilde super fijn!

Snelle verzending

Duidelijke site en snelle verzending

Lexi

Leuk kaartje.