Klantenservice
Wijnaanbod

Pierre

Super!

Deel je ervaring

In de feestdagen periode wijn besteld en zelfs nog voor Kerst ontvangen! Helemaal top!!

Van Nieuwenborgh Jan

Ruime keuze

Deel je ervaring

Bestelling op tijd met zorg verpakt

Clemens

Positief verrast!

Deel je ervaring

Positief verrast door het mooie assortiment en de persoonlijke service. Fijne webshop om te winkelen!

Janice van Exel

Snelle levering, super goede service!

Deel je ervaring

Ruim assortiment, dus de keuze is reuze!!! Vandaar dat ik waarschijnlijk per abuis een verkeerde fles aan mijn bestelling heb gevoegd. Email naar de klantenservice, absurd snel een reactie en... Ruim assortiment, dus de keuze is reuze!!! Vandaar dat ik waarschijnlijk per abuis een verkeerde fles aan mijn bestelling heb gevoegd. Email naar de klantenservice, absurd snel een reactie en totaal geen probleem om alsnog bestelling aan te passen.

Maarten B

Slechte zaak

Deel je ervaring

Op 27 november dacht ik een paar leuke flesjes rood te bestellen. Dit ging allemaal prima. Helaas kreeg ik na veel vertraging eindelijk mijn wijn binnen. Uiteindelijk bleek er een witte wijn in te... Op 27 november dacht ik een paar leuke flesjes rood te bestellen. Dit ging allemaal prima. Helaas kreeg ik na veel vertraging eindelijk mijn wijn binnen. Uiteindelijk bleek er een witte wijn in te zitten ipv de bestelde rode. Ik dacht nog geen probleem maar bij de Wijnbroeders is dit behoorlijk lastig. Het is nu 17 december en ik heb nog mijn bestelde wijnen niet binnen. Voor mij nooit meer. Er zijn veel webshops die dit aanbieden. Een foutje is voor mij nooit zo erg maar het niet oplossen is wel een probleem.

Reactie Wijnbroeders:

Beste Maarten,
Beste Maarten,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de levering wat langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent en dat u de verkeerde wijn heeft ontvangen. Wij versturen bestellingen binnen 24 uur vanuit ons magazijn, waarna wij afhankelijk zijn van onze verzendpartner PostNL. Helaas kan er onverhoopt een vertraging ontstaan in deze drukke periode, waardoor de zending niet de volgende dag kan worden afgeleverd. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en dat de juiste wijn is afgeleverd. In ieder geval excuses voor het ongemak.
Klantenservice | Wijnbroeders

Suzanne Albers

Super

Deel je ervaring

Goede selectie, communicatie en prima levering!!

Kimmylee

Altijd tevreden

Deel je ervaring

De wijn is altijd goed, levering is altijd snel.

Sanne

Goede hoogwaardige service en een mooi assortiment

Deel je ervaring

Goede service, nette bezorging, kwaliteitsproducten

Peter

Dezelfde wijn?

Deel je ervaring

In Tsjechië staat een fabriek die de Toyota Aygo, Peugeot 107 en Citroën C1 produceert. Identieke auto's met kleine verschillen qua uiterlijk. Wat nou als je een Toyota besteld en een Citroën... In Tsjechië staat een fabriek die de Toyota Aygo, Peugeot 107 en Citroën C1 produceert. Identieke auto's met kleine verschillen qua uiterlijk. Wat nou als je een Toyota besteld en een Citroën geleverd krijgt? Dat wil je niet en dit is wat mij hier overkomt; ik bestel Mestizo en krijg Zamporia geleverd.

Reactie Wijnbroeders:

Beste Peter,
Beste Peter,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat u de verkeerde wijn heeft ontvangen. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met onze klantenservice en dat u inmiddels de juiste wijn heeft ontvangen. In ieder geval onze excuses voor het ongemak.
Klantenservice | Wijnbroeders

Benjamiñho

Who let the dogs out?! Snoop!

Deel je ervaring

Nieuwste telg van het onvolprezen 19Crimes merk. Voor de 1e keer niet uit Australië maar wel van Californische oorsprong; vandaar de naam Cali Red. Onverwachte samenwerking met Snoop Dog, wiens... Nieuwste telg van het onvolprezen 19Crimes merk. Voor de 1e keer niet uit Australië maar wel van Californische oorsprong; vandaar de naam Cali Red. Onverwachte samenwerking met Snoop Dog, wiens gezicht niet alleen op het (door augmented reality tot leven te brengen) etiket staat maar zelfs ook op de kurk. Bottom's up !