Klantenservice
Wijnaanbod

Cindy Reinartz

Top en snel

Deel je ervaring

Snelle levering en goed verpakt.

Margriet Cosijnse

Geschenkset

Deel je ervaring

Top service, snelle levering, ondanks alternatieve keuze! En natuurlijk lekkere wijntjes.

Ralph

Makkelijk en snel

Deel je ervaring

Voor het eerst besteld bij Wijnbrdrs. Ze hebben eenmkeuk pinot noir pakket. Snel, makkelijk en netjes bezorgd in stevige doos. Wijn overigens ook helemasl naar wens, volgende keer weer eens neuzen... Voor het eerst besteld bij Wijnbrdrs. Ze hebben eenmkeuk pinot noir pakket. Snel, makkelijk en netjes bezorgd in stevige doos. Wijn overigens ook helemasl naar wens, volgende keer weer eens neuzen op hun site.
Trouwens wat mij op dit moment stoort in de online markt zijn de aanbiedingen/kortingscodes die overelkaar heen buitelen. Lijkt wel de drogisterijen (1+1 gratis nonsens). Geeft mij het gevoel dat als je zonder zo’n kortingscode teveel betaalt. Hoop dat dit snel verdwijnt. Als websites willen dat je trouw blijft, start dan een spaarsysteem oid. maar doe niet mee aan deze aanbiedingenonzin.

Anika van Driel

Tevreden

Deel je ervaring

Lekkere wijnen, snelle levering!

Steven Van dyck

Super service

Heel mooi verpakt en eerlijke prijs
Alleen had de verkeerde besteld ;)
Maar geen nood het is super lkkr dus was geen probleem om het te nuttigen ;)
Heb ook niet gevraagd of ik...
Heel mooi verpakt en eerlijke prijs
Alleen had de verkeerde besteld ;)
Maar geen nood het is super lkkr dus was geen probleem om het te nuttigen ;)
Heb ook niet gevraagd of ik mocht ruilen
Want was mijn fout ;)
Maar ben er zeker van dat hun alles doen om de klant de verwennen :)

Helga Willemse

Lekkere wijn

Deel je ervaring

Dit is een heel erg lekkere wijn voor een goede prijs en snelle levering!

Bas de Zwart

Heerlijke biologische witte wijn

Deel je ervaring

De Organica is een arren-sauvignon Blanc - Verdejo blend die vreselijk lekker wegdrinkt. Het is de huiswijn van ons favo restaurant El Pueblo. Moeilijk te vinden, maar bij Wijnbroeders zo gevonden... De Organica is een arren-sauvignon Blanc - Verdejo blend die vreselijk lekker wegdrinkt. Het is de huiswijn van ons favo restaurant El Pueblo. Moeilijk te vinden, maar bij Wijnbroeders zo gevonden en met spoed geleverd. Stuur ons nog een doos van 12! Cheers!

Ang

Fijne Wijnbroeders

Deel je ervaring

Als je het nodig hebt krijg je gedegen wijnadvies per gerecht. De omschrijving bij de wijnen is prima en ik ben tot nu niet een keer teleurgesteld in de wijnen die bestelde. Ik heb een aantal keren... Als je het nodig hebt krijg je gedegen wijnadvies per gerecht. De omschrijving bij de wijnen is prima en ik ben tot nu niet een keer teleurgesteld in de wijnen die bestelde. Ik heb een aantal keren een pakket cadeau gedaan aan mensen en die waren stuk voor stuk enthousiast over de wijnen.

Patrick Van der Stuyft

TOP