Eric Goossens

Snelle, vlotte, correcte levering. Eerlijke prijs. Top.

Tazoë Schuddebeurs

Fijn en makkelijk bestellen. Goed bezorgd en netjes ingepakt.

Dat er een zoek functie is.

Geen.

riaesman@yahoo.com

Snel geleverd. Prima. Wel wat wijnkistjes die ik zelf niet gekozen zou hebben. Houtprop los in de wand. Splinters aan de randen van de deksels. Nou ja. Het zijn de duurste niet, maar ik beschilder... Snel geleverd. Prima. Wel wat wijnkistjes die ik zelf niet gekozen zou hebben. Houtprop los in de wand. Splinters aan de randen van de deksels. Nou ja. Het zijn de duurste niet, maar ik beschilder ze voor de verkoop en met de vervoerkosten komen ze toch op zo'n €7.-

Overzichtelijk en snel

Schuren van ruwe randjes met splinters? Dit is meer een tip voor de inkoper om op te letten.

J.Maas

Een bedrijf die zijn toezeggingen nakomt. Prima service

Goede voorlichting betreffende het product, goede zoekfunctie website

VBe NL

Zeer vriendelijke benadering van het bedrijf. Tevens een zeer duidelijk en gebruiksvriendelijke website.
Snelle, goede en correcte service.

Snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Maarten Bijleveld

Duidelijke site, makkelijk bestelproces behulpzame backoffice

Service. Je kunt altijd telefonisch advies vragen.

ANWB Rijopleiding Eindhoven

Als TOP! ervaren

AdSchuringSpoordiensten

Via site geregeld

snelle service

ArchYves

Zeer fijn

Medewerker belde om even te overleggen over de bezorging. Wat de beste opties waren om mijn (misschien wel afwijkende bestelling) in goede staat bij me te krijgen. Dit heb ik zeer op prijs gesteld.... Medewerker belde om even te overleggen over de bezorging. Wat de beste opties waren om mijn (misschien wel afwijkende bestelling) in goede staat bij me te krijgen. Dit heb ik zeer op prijs gesteld. Grote pluim.

Cindy

Ik heb een wijnkado laten bezorgen voor de opening van een nieuwe vestiging.

Om zeker te weten dat het geschenk de volgende dag geleverd werd heb ik telefonisch contact opgenomen. Er werd bevestigd dat het pakket mee ging de volgende dag. Tevens gaven ze de tip een... Om zeker te weten dat het geschenk de volgende dag geleverd werd heb ik telefonisch contact opgenomen. Er werd bevestigd dat het pakket mee ging de volgende dag. Tevens gaven ze de tip een persoonlijke tekst toe te voegen in de bestelling, zij zouden er dan een handgeschreven kaartje met deze tekst bij doen. Heel attent en persoonlijk.