Rene Preenen

Zeer goede service. Na telefonisch contact was pakket er al de volgende dag!

Jans

Snelle levering, mooi product!

robbie de wispelaere

Vlekkeloos, snel en efficiënt!

de sms die ik kreeg met de exacte leverdatum van het pakket vond ik erg duidelijk en voorkomt dat je het pakket ergens anders moet gaan ophalen. Verder was het ook gewoon erg snel geleverd! Waarvoor... de sms die ik kreeg met de exacte leverdatum van het pakket vond ik erg duidelijk en voorkomt dat je het pakket ergens anders moet gaan ophalen. Verder was het ook gewoon erg snel geleverd! Waarvoor dank!

vooraleer ik een bestelling had geplaatst had ik ook een vraag gesteld per mail. Nu kan dit toeval zijn, maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Misschien rekening houden dat mensen die vragen... vooraleer ik een bestelling had geplaatst had ik ook een vraag gesteld per mail. Nu kan dit toeval zijn, maar daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Misschien rekening houden dat mensen die vragen hebben zo goed als toekomstige klanten kunnen zijn? Maar niettemin wil ik benadrukken dat ik wel erg tevreden blijf over mijn bestelling bij wijnengeschenken.nl

Jan Otte

Het was de eerste keer en meteen een schot in de roos !

Vooralsnog niet

GJP

Een aantal wijnkistjes besteld. De erbij gevraagde houtwol was in eerste instantie vergeten, maar direct nagestuurd. Snelle communicatie en levering.

jonathan oost

Super

service

nee

Hans Joosten

Snel en bestelling heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Duidelijke website

Kimukis

Prima!

Meer informatie over levertijd voor bestellen product.

Rolf Schuiling

Zeer snelle en nette afhandeling en bezorging van het product. Uitstraling top.

Als er een product niet is wordt hè geveld en wordt het anders opgelost.