IMT Solutions b.v. - Marjet Dekker

Bestelling geplaatst voor een huwelijkscadeau voor een klant in Duitsland. Makkelijk te bestellen en wordt ook in Duitsland geleverd.

Levering in buitenland

geen verbeterpunten

Sarah Schellemans

Top

Heel vlot bediend, persoonlijke e-mail ter bevestiging dat pakket werd verzonden, geeft vertrouwen.
Mooi product, eerlijke prijs.

Iets meer foto's en inzoom-mogelijkheden

Museumcafé Belvédère (jacqueline Wassenaar)

Goede en snelle service. Kreeg de volgende dag gelijk een telefoontje betreft de levering van mijn bestelling, dat het pas over een week zou komen.. ik zei " zo snel"? De meneer zei " normaal... Goede en snelle service. Kreeg de volgende dag gelijk een telefoontje betreft de levering van mijn bestelling, dat het pas over een week zou komen.. ik zei " zo snel"? De meneer zei " normaal proberen wij binnen 2 dagen te leveren" haha!

Vriendelijkheid!!

Michiel Aalders

Excellente service! Snel, goed en bovenal vriendelijk geholpen aan de telefoon. Goede informatie over status bestelling tussendoor en afspraken zijn meer dan nagekomen.

Vriendelijkheid en service via de telefoon

Delphine

Heel goede en snelle service

- heel snel
- heel vriendelijk

hedwig smit

Makkelijk besteld snel geleverd en de picknicktas was van hele goede kwaliteit!! Het flesje wijn maakte het cadeautje af!

E Dijkstra

Super goede service! Had 2 flessen wijn besteld om iemand te bedanken, maar was postcode vergeten. Volgende dag na gebeld, maar was al geregeld, hadden het zelf opgezocht. Wijn was ook super snel... Super goede service! Had 2 flessen wijn besteld om iemand te bedanken, maar was postcode vergeten. Volgende dag na gebeld, maar was al geregeld, hadden het zelf opgezocht. Wijn was ook super snel bezorgd.

Service

Bart

Bestelling standaard wijnkisten. Eenvoudig en snel.

Eenvoudige kleine bestelling, geen opmerkingen

Meer gedetailleerde productinformatie. Eenheid in productlevering, de levering bevatte afwijkende schuifdeksels.

Barbara

Prima, snel, makkelijk en voor een goede prijs.

Makkelijk bestellen en je kan het makkelijk laten bezorgen.

Bevestiging van verzending komt elke keer in mijn spambox terecht. Bestelbevestiging komt wel in mijn gewone mailbox. Weet niet of daar wel iets aan te doen is.