Wim Veneklaas

De wijn dozen zijn keurig afgeleverd en zijn door zoon en dochter met veel enthousiasme ontvangen hetbwaren prachtige dozen met uitstekende wijnen en hulpmiddelen

de prijs kwaliteit. assortiment aan wijndozen

moesten regelmatig opnieuw de bestelling doen omdat betaling vanuit Frankrijk moeilijk verliep

Boele

Een fijne ervaring, goede service en snelle reactie!

Zeer goede service, werd na een bericht via de website snel gebeld. Zelfs voor kleine bestellingen is het mogelijk iets te laten graveren, wat het wijnkado extra persoonlijk maakt. Snelle levering!

Woning-ontruimingservice de Boedelkoning

Vincent M. Oosterveen
Woningontruimingservice de Boedelkoning Prima service, leuke verpakking. Besteld aan bedankje voor een relatie, viel goed in de smaak.

Vincent M. Oosterveen
Woningontruimingservice de Boedelkoning
www.woning-ontruimingservice.nl

Duidelijke informatieverstrekking

Mandaat

duidelijke site

iets beter de verschillen tussen de producten aangeven (schuifdeksel / losse deksel om met spijkers vast te maken)

Eelco Kuipers

Snelle levering en fraaie spullen

Het zou fijn zijn wanneer er een mail kon worden verstuurd wanneer de bestelling verzonden is.

Reactie Wijnengeschenken.nl:

Beste Klant ,klopt onze server was door hackers aangevallen waardoor er tijdelijk geen automatische reactie plaats kan vinden. Vandaar we per post de facturen na sturen.
Helaas kunnen we niet de...
Helaas kunnen we niet de gebruikelijke service verlenen . We hopen snel dit euvel te
laten verhelpen . Excuses voor het ongemak. Gelukkig zijn de leveringen en de producten door U als Top beoordeeld.

gallus thuiszorg

(Bewerkt)

Snelle levering. Niet geheel duidelijk dat op de visitekaartjes niet automatisch de afzender genoemd wordt.

Aftersales

Dirk van den Broek

Goede bestelservice: duidelijk en simpel

Betere communicatie over afleverdatum.

M. van de Bos

Ervaring is correct en goed.

Snelle reaktie op bestelling

Tot op heden geen.

Tamara umans

Super!!!

Zeer duidelijke, complete info en foto's.
Alles zeer goed verpakt! Echt top