Erasmus Academie

Snelle levering, uitstekende service!

Snelle levering, uitstekende service!

Stolk

Prima, keurig geleverd.

De voorradigheid was goed

Neen

Geldmeyer L

OK

OK

Picknicktas gekocht met gratis rosé mousserende wijn wijn maar de tas stond er blijkbaar al lang want de bubbels waren niet meer aanwezig. Geeft geen goede indruk. Vervang de flessen door een... Picknicktas gekocht met gratis rosé mousserende wijn wijn maar de tas stond er blijkbaar al lang want de bubbels waren niet meer aanwezig. Geeft geen goede indruk. Vervang de flessen door een goedkope Rose Anjou of dergelijke om dit euvel op te lossen. Geen bubbeltjes wijn.

Pascal Aartman

Zeer vriendelijk behulpzaam personeel en snelle levering prima product

behulpzaamheid en snelheid

7x4 IT Services

Op zoek naar een geschenk voor een wijnliefhebber zijn wij terecht gekomen bij Wijnengeschenken.nl waar een uniek assortiment geschenken beschikbaar is, tegen redelijke prijzen. Na bestelling is... Op zoek naar een geschenk voor een wijnliefhebber zijn wij terecht gekomen bij Wijnengeschenken.nl waar een uniek assortiment geschenken beschikbaar is, tegen redelijke prijzen. Na bestelling is enkele dagen later het pakket (stevig verpakt) naar ons toegezonden. Wij zijn erg tevreden!

Unieke producten, deugdelijke levering, redelijke prijzen.

Garden Impressions Outdoor BV

Uitstekend! Slelle levering.

Snelle levering, goed te bereiken en klantvriendelijk

CK Projects

simpele website, geen filtermogelijkheden b.v op prijs en geen keurmerk. Dat laatste is voor veel consumenten zeer belangrijk

Bart Hendriks

Wijnkistjes besteld