Ludo

Uiterst professioneel en snel afgehandd

Eric

Duidelijk, snel en eerlijk

Groot

Snel en correcte afhandeling

Valster

Prima mensen die snel afwikkelen en ook goed communiceren met de klant

Tebak

Zeer slecht, werkelijk alle beloftes telefonisch gedaan worden niet waargemaakt. U krijgt bij de lokale dealer dezelfde prijs met minder gedoe!
Ik had van de auto alle gebreken doorgegeven met...
Ik had van de auto alle gebreken doorgegeven met foto’s ondersteund. Daarop kwam met veel moeite een bod dat iets hoger lag dan van de lokale dealer. De koper kon pas twee weken later de auto ophalen, de belofte was binnen enkele dagen en de koper begon op de stoep opnieuw te onderhandelen want hij had niet alle info niet gehad van de bemiddelaar van wijverkopenuwwel. Jouw bemiddelaar gaat dan helemaal mee met de koper (hun relatie) in plaats van met jou, hun klant. Op mijn telefonische klacht wordt gezegd : “Ik leg t bij mijn baas neer” en latere e-mail hoor ik niets meer. Die het zelf zonder gedoe van een tussenpersoon die bij problemen niet thuis geeft!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Bedankt voor uw reactie, wij hebben het ook zo goed mogelijk proberen uit te zoeken. U heeft ons inderdaad veel informatie doorgestuurd en wij hebben deze ook volledig door gecommuniceerd naar de... Bedankt voor uw reactie, wij hebben het ook zo goed mogelijk proberen uit te zoeken. U heeft ons inderdaad veel informatie doorgestuurd en wij hebben deze ook volledig door gecommuniceerd naar de koper. Bij aflevering liep de koper inderdaad tegen meer gebreken aan dan wij beiden hadden gecommuniceerd. Uiteraard is het ook onze verantwoordelijkheid en hebben wij samen met u naar een oplossing gezocht waarbij wij als bemiddelaar ook concessies hebben moeten doen om u tegemoet te komen. Gelukkig kon de verkoop hierdoor alsnog succesvol voor u worden afgerond. Ondanks dat het niet is gelopen zoals u had verwacht willen wij u toch bedanken voor uw geduld en medewerking. Wij hebben hier zeker van geleerd.

M.W. van der Wal

Helemaal top,een keurige,rustige afhandeling van zowel voor, tussen als na het verkoop proces.

Op een professionele manier ben ik behandeld door mijn tussenpersoon (Wesley), die dit proces in goede banen heeft geleid.