Jeroen Haex

Ik had totaal geen ervaring om op deze wijze onze auto te verkopen. Daardoor was ik wel sceptisch en iets wat terughoudend. Begrijpelijk maar totaal onnodig. De regie blijft bij de verkopende partij... Ik had totaal geen ervaring om op deze wijze onze auto te verkopen. Daardoor was ik wel sceptisch en iets wat terughoudend. Begrijpelijk maar totaal onnodig. De regie blijft bij de verkopende partij en de tussenpersoon adviseert en gaat voor je aan de slag wanneer je weet wat je prijsmatig voor de auto wilt hebben. En dan gaat het snel.... binnen het uur de auto verkocht aan een autogarage die de auto ook nog komt ophalen. Let wel dit is niet altijd gebruikelijk. De Betreffende garage man was beleefd en duidelijk. Kortom alle gemaakte afspraken zijn prima nageleefd in alle tevredenheid.

Van der Wielen

Netjes afspraken nagekomen

Linda

Snelle service, goed geholpen en heel vriendelijk

Starvin Marv

Snel en goed gehandeld.

R.B.Brook

Reageren snel en handelen adequaat. Houden je op de hoogte betreffende de vorderingen. Het is wel belangrijk om het formulier betreffende de staat van de auto goed in te vullen, scheelt discussies... Reageren snel en handelen adequaat. Houden je op de hoogte betreffende de vorderingen. Het is wel belangrijk om het formulier betreffende de staat van de auto goed in te vullen, scheelt discussies achteraf met de kopende partij . Voor mij werkte de meerdere contactpersonen iets wat verwarrend. De ruimte ( lees : periode ) om de auto in te leveren bij de kopende partij kwam bij mij als positief over, geen haast, maar wel binnen een redelijk termijn. Gaan voor de hoogste prijs voor de auto. Allemaal goed geregeld en snel.

Wim peters

Snel vriendelijke en bekwaam gehandeld

Astrid

Snel, persoonlijk en realistisch. Geen valse beloftes

privé Jos

Na mijn aanvraag een mail ontvangen en daarna een telefoontje ontvangen van Richard, die eea opgepakt en onderhandelt heeft. Binnen paar uur auto verkocht. Nette en duidelijke communicatie

Turn2Motion B.V.

Snel, eerlijk en een nette prijs.

D. Minck

Het is van het begin tot eind een ontzettend positieve ervaring geweest. Netjes advies op maat, uitgebreide uitleg en antwoord op al onze vragen. Daarnaast zijn ze netjes betrokken gebleven bij het... Het is van het begin tot eind een ontzettend positieve ervaring geweest. Netjes advies op maat, uitgebreide uitleg en antwoord op al onze vragen. Daarnaast zijn ze netjes betrokken gebleven bij het traject, en was de begeleiding waar nodig. Ook de uiteindelijke koper die zij aandroegen was een net en goed bedrijf. Al met al een prettige en voornamelijk zorgeloze verkoop.