Rob Inklaar

Netjes Correct en Snel. Zondag had ik mijn auto aangeboden en maandag was hij al opgehaald. Top!!!

Omar shuker

Zeer snel geholpen.

Richard Dirkx

De verkoop van mijn auto verliep zoals ik gehoopt had. Contactpersoon Robin heeft me goed begeleid en netjes aan alle afspraken gehouden, alles wat me telefonisch verteld is klopte helemaal. Ik ben... De verkoop van mijn auto verliep zoals ik gehoopt had. Contactpersoon Robin heeft me goed begeleid en netjes aan alle afspraken gehouden, alles wat me telefonisch verteld is klopte helemaal. Ik ben meer dan dik tevreden en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden die zijn wil verkopen.

Wim Kamphuis

Nadat auto was aangemeld, keurig telefonisch contact. Vraagprijs aanvankelijk te hoog geacht, maar na enkele andere bedrijven te hebben benaderd, bleek verkoopprijs zeer diicht in de buurt van de... Nadat auto was aangemeld, keurig telefonisch contact. Vraagprijs aanvankelijk te hoog geacht, maar na enkele andere bedrijven te hebben benaderd, bleek verkoopprijs zeer diicht in de buurt van de vraagprijs. Afspraken via mail prima bevestigd.

w.a. klerks

Alles netjes en correct afgehandeld.

Rick

Ik kreeg de tip van een collega, om mijn auto te verkopen via Wijverkopenuwautowel. Nl. En omdat mijn vader net overleden was en genoeg aan mijn hoofd had. Stuurde ik zonder na te denken een email.... Ik kreeg de tip van een collega, om mijn auto te verkopen via Wijverkopenuwautowel. Nl. En omdat mijn vader net overleden was en genoeg aan mijn hoofd had. Stuurde ik zonder na te denken een email. Ik werd binnen 24 uur teruggebeld. En dezelve dag nog was mijn auto verkocht. De verkoop en afhandeling is super begeleid. Zelfs na de afhandeling ben ik nog gebeld of alles goed was afgelopen. Petje af voor deze jongens.

Wietse

Vrijdagmiddag heb ik het formulier ingevuld. Op zaterdagochtend werd ik gebeld doorWVAW.NL. Bas vroeg nadere uitleg over de conditie en de schade aan de auto. Daarna foto's geappt. Super handig. 2... Vrijdagmiddag heb ik het formulier ingevuld. Op zaterdagochtend werd ik gebeld doorWVAW.NL. Bas vroeg nadere uitleg over de conditie en de schade aan de auto. Daarna foto's geappt. Super handig. 2 uur later een bieding die ik te laag vond. Bieder had nog vragen die ik kon beantwoorden. Bas ging met mijn minimumprijs naar de bieder en 5 min later was de auto verkocht. Afspraak met de koper gemaakt en inmiddels auto kwijt en het geld binnen.

Merijn de Bresser

Supersnel contact met dhr Daan n.a.v. gegevens online achterlaten.
Een realistische prijsinschatting en binnen kwartier had hij een garage gevonden.
Alles is exact verlopen zoals mij...
Supersnel contact met dhr Daan n.a.v. gegevens online achterlaten.
Alles is exact verlopen zoals mij uitgelegd was en geen enkel "gemaar" of "gezeur". Ben je realistisch en eerlijk over de auto dan krijg je direct de juiste handelaar toegewezen. Ook goed om te weten: de prijs is netjes . Bij sommige bedrijven geven ze een hoge prijs nav kenteken en kraken ze de auto af wanneer je langskomt. Hier gaat dit niet zo! Superfijn.

Randy

Snelle verkoop, vriendelijk geholpen.

Ramon

Zeer prettig contact.
Een aanrader; verkopen zonder gedoe!