Dirk Stam

Klantvriendelijk geholpen,duidelijke uitleg en snelle afhandeling. Attent dat ik werd terug gebeld en ook uitleg gekregen als ik niet het geboden bedrag zou krijgen. Gewoon top.

Jacques Tilburgs

Direct na dat ik mijn auto aangeboden had, werd ik gebeld door een medewerker. Dit was een helder en prettig gesprek, waarin uitgelegd werd hoe de eventuele verkoop zou gaan verlopen. Toen ik een... Direct na dat ik mijn auto aangeboden had, werd ik gebeld door een medewerker. Dit was een helder en prettig gesprek, waarin uitgelegd werd hoe de eventuele verkoop zou gaan verlopen. Toen ik een principe akkoord had met een autobedrijf werd ik door de medewerker hierin goed geadviseerd wat wel of niet te doen.
Toen ik mijn auto verkocht had, werd ik weer gebeld door de medewerker met de vraag hoe de verkoop was gegaan.
Zoveel service had ik niet verwacht. Ik kan het daarom ook aan iedereen die zijn of haar auto wil verkopen aanraden.

Mark Presser

Fijn geregeld zonder al teveel rompslomp

W. M. Oudakker

Gemoedelijke sfeer.. Altijd de koffie klaar... Snel met betalen... Dus toppie

Jaap

Heb goed contact gehad met Sven en hij heeft veel inzet getoond. Uiteindelijk de auto aan Autobedrijf Het Spoor B.V. (Emmen) verkocht. Ook daar werd ik door Jannes Spoor persoonlijk, vriendelijk,... Heb goed contact gehad met Sven en hij heeft veel inzet getoond. Uiteindelijk de auto aan Autobedrijf Het Spoor B.V. (Emmen) verkocht. Ook daar werd ik door Jannes Spoor persoonlijk, vriendelijk, goed en snel geholpen. Hulde!

d petit

Hebben mij goed geholpen

Kevin

Over het algemeen ging het goed en snel, het enige wat mij tegen viel was het contact met het ophaal bedrijf. Ze zijn slecht bereikbaar, als men iemand spreekt word je verwezen naar een ander... Over het algemeen ging het goed en snel, het enige wat mij tegen viel was het contact met het ophaal bedrijf. Ze zijn slecht bereikbaar, als men iemand spreekt word je verwezen naar een ander persoon met een ander nummer die vaak niet bereikbaar is. Na herhaaldelijk proberen is mijn auto tegen een redelijke prijs verkocht.

schrurs

Heel tevreden een dikke 10

Willem

Snel goed deskundig

cornelis vroone

Zeer tevreden over de snelle wijze van afhandelen van de verkoop van mijn auto. Uw medewerker Bas heeft op een adequate en professionele de verkoop ondersteund. Hetgeen ik zeer waardeer. Wellicht... Zeer tevreden over de snelle wijze van afhandelen van de verkoop van mijn auto. Uw medewerker Bas heeft op een adequate en professionele de verkoop ondersteund. Hetgeen ik zeer waardeer. Wellicht tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Cornelis