cornelis vroone

Zeer tevreden over de snelle wijze van afhandelen van de verkoop van mijn auto. Uw medewerker Bas heeft op een adequate en professionele de verkoop ondersteund. Hetgeen ik zeer waardeer. Wellicht... Zeer tevreden over de snelle wijze van afhandelen van de verkoop van mijn auto. Uw medewerker Bas heeft op een adequate en professionele de verkoop ondersteund. Hetgeen ik zeer waardeer. Wellicht tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Cornelis

W.A. Verheij

Snelle reactie nadat de auto is aangemeld en zeer prettig geholpen.

Niels Aben

Eerlijk bedrijf dat snel actie onderneemt om je auto voor het hoogste bod te verkopen. Goede en correcte afhandeling en ze doen zaken met eerlijke auto dealers dus geen problemen gehad bij het... Eerlijk bedrijf dat snel actie onderneemt om je auto voor het hoogste bod te verkopen. Goede en correcte afhandeling en ze doen zaken met eerlijke auto dealers dus geen problemen gehad bij het verkopen van de auto. Ook na de verkoop bellen ze je nog even of alles goed verlopen is tijdens de verkoop.

Ronald Michaux

Goed contact geweest en veel inzet geleverd.

V Bajnath

Wijverkopenuwautowel.nl heeft ervoor gezorgd dat ik de hoogste prijs in de markt heb ontvangen!!! Daarnaast hebben ze de auto binnen een dag verkocht met een goede, snelle en effectieve service!!!

Johan pruymboom

Wat mij betreft super geregeld, en ook goed bij gestaan tijdens de verkoop van de AUTO.
Top 👌

Sari

Vriendelijk persoon aan telefoon en goed geholpen ben tevreden

Wim Knoben

Telefonisch werd ik benaderd en heel correct werd ik in contact gebracht met de koper van mijn auto.

J.de koning

Heel goed contact

Egon ter morshuizen

Schande!!!!!

Schande!!!!!

Je geeft aan dat je een auto te koop hebt die niet meer loopt. Prima. Je wordt gebeld met een aantal vragen over de conditie van de auto. In dit geval is mijn auto 13,5 jaar oud en heeft 3 ton gelopen. Je geeft aan wat er niet zo netjes meer is en waarom de auto niet meer loopt etc. De koop afgemaakt op 700 euro. Prima. Wurgcontract is naar je toegezonden. Mag de auto aan niemand meer verkopen. Anders krijg je een boete van 250 euro.

Op de dag van ophalen komen ze. En er moeten eerst foto’s gemaakt worden. Worden doorgestuurd. Uur wachten op reactie. Eindelijk een belletje, gaat niet door. Ok dan!!! Contract????????? Daar lullen we niet meer over.

Je auto echt bij een ander verkopen mensen!!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Beste Egon, helaas is de verkoop van je auto niet naar jouw verwachting verlopen begrijpen we uit jouw reactie. Ook bij oudere auto's is een juiste beschrijving van de auto van groot belang. Helaas... Beste Egon, helaas is de verkoop van je auto niet naar jouw verwachting verlopen begrijpen we uit jouw reactie. Ook bij oudere auto's is een juiste beschrijving van de auto van groot belang. Helaas week de auto dermate van de beschrijving op de overeenkomst af dat de dealer heeft besloten de auto niet in te nemen. Wij hebben dit onderzocht en ook de foto's bekeken en dit was naar onze mening een terecht besluit conform de voorwaarden. Jammer dat we je niet verder konden helpen.