Theo baptist

Alles keurig en volgens afspraak !!

Carlo

De verkoop van mijn auto is perfect verlopen.
Het bedrag wat voor mijn auto is betaalt is prima. Bedankt voor de bemiddeling

Maurice Wassenaar

Gewoon goed geholpen. ...om er een goede prijs voor mijn auto te krijgen.

Mark Bos

Goed en vriendelijk geholpen door alle mensen in de ketting, inclusief de sloper die mijn auto heeft opgehaald.

Rudolph

Zeer snel verkocht en prima geholpen . Het ligt niet jullie maar het vrijwaren loopt niet erg soepel moest lang wachten .

Gerard Cosmann

Alles is prima geregeld,Carel heeft een uur lang de spider gecontroleerd heeft een paar
opmerkingen geplaatst en fotos gemaakt.Carel is een kundig en Vriendelijke man.
De documenten...
opmerkingen geplaatst en fotos gemaakt.Carel is een kundig en Vriendelijke man.
De documenten zijn ook binnen.

De garage is wel leeg,Doe iedereen de groeten van Gerard en Metha Cosmann.

Suzanna Louws

Fijne communicatie, goed kunnen onderhandelen. Mooi bedrag kunnen krijgen voor mijn auto waarvan de waterpomp en distributieriem aan vervanging toe waren maar een te fijne auto om er maar 200 euro... Fijne communicatie, goed kunnen onderhandelen. Mooi bedrag kunnen krijgen voor mijn auto waarvan de waterpomp en distributieriem aan vervanging toe waren maar een te fijne auto om er maar 200 euro voor te krijgen, wat via andere sloopbedrijven het geval was.
De sloper die via de koper mijn auto zou ophalen beviel minder goed, slechte communicatie en geen afspraken nakomen. Maar dit werd door de koper goed opgelost. Uiteindelijk is alles goed afgerond en ik had mn geld volgens afspraak de volgende dag op m'n rekening.

Gino vd walt

Klantvriendelijk, communicatie was duidelijk, alles is goed geregeld.