Zeer enthousiaste medewerker (Daan) die mijn auto binnen een half uur verkocht heeft. Prijs die ik voor ogen had. Documenten netjes via de mail. Ook het garagebedrijf zeer correct gehandeld....Zeer enthousiaste medewerker (Daan) die mijn auto binnen een half uur verkocht heeft. Prijs die ik voor ogen had. Documenten netjes via de mail. Ook het garagebedrijf zeer correct gehandeld. Vrijwaring en meteen contant geld. Dikke prima!!
Ronald Bijl
Snel geregeld.
Tonny Dollenkamp
Goed, vakkundig geholpen
Loe Lensen
Keurig op tijd kwam auto ambulance voorrijden. Er werd me duidelijk uitgelegd hoe een en ander afgehandeld zou worden. Betaling geheel volgens afspraak. Kortom, zeer tevreden !!!
Yvonne Boonstoppel
Prima service, snel geregeld
Angelle Besamusca
Fijn bedrijf, vlotte communicatie
Frans Van Nimwegen
Wijverkopenuautowel.nl zijn heel klantvriendelijk en weten waar ze over praten en de deals is niets op aan te merken. Ze hebben hun uiterste best gedaan en ons enorm geholpen de auto te...Wijverkopenuautowel.nl zijn heel klantvriendelijk en weten waar ze over praten en de deals is niets op aan te merken. Ze hebben hun uiterste best gedaan en ons enorm geholpen de auto te verkopen. Binnen een uur werden we al gebeld en hadden al een koper voor de auto....Superrrr service !!!
Marijn van der kleij
Fijne ervaring, de verkoop was binnen 5 minuten geregeld na een telefoongesprek. De prijs was ook hoger dan verwacht!