Bodegraven

Alles is gegaan zoals afgesproken, kopende partij erg vriendelijk en geen gezeur, netjes afgehandeld

Roel Vrancken

Fijn en professioneel contact met een portefeuille aan serieuze (merk) autodealers.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alles fijn en professioneel verlopen is. Wij zijn ook erg trots op ons dealernetwerk, dus fijn dat u het ook zo positief heeft ervaren.

Marieke

Super snel en heel netjes geregeld

Maresse

Bedrijf waar klantenservice nog hoog in het vaandel staat. Iets dat ik niet echt meer ben gewend. Terugbelafspraken worden bv. stipt nagekomen.
Speciale dank aan Fabienne.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Wat super om te horen dat u onze service zo waardeert. Voor ons heel vanzelfsprekend (en een must om goed met onze klanten om te gaan), maar fijn dat u dit ook zo ervaren heeft! De complimenten... Wat super om te horen dat u onze service zo waardeert. Voor ons heel vanzelfsprekend (en een must om goed met onze klanten om te gaan), maar fijn dat u dit ook zo ervaren heeft! De complimenten geven we graag door.

Okan

Goed 👍

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alles goed verlopen is!

Mar Noordhoek

Zeer correct te wordt gestaan en super netjes, goed en snel geregeld. Auto opgehaald volgens afspraak, vrijwaring en betaling direct bij ophalen. Alles perfect en zeer tevreden met de super... Zeer correct te wordt gestaan en super netjes, goed en snel geregeld. Auto opgehaald volgens afspraak, vrijwaring en betaling direct bij ophalen. Alles perfect en zeer tevreden met de super verkoopbemiddeling

Roger Scheilen

Onze auto via deze site snel en voor een goede prijs verkocht. Super snelle. En correcte afhandeling.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Goed om te horen dat u de auto snel en voor een goede prijs via onze autoverkoop site heeft kunnen verkopen! Een volgende keer staan wij graag weer voor u klaar!

Verkaart

Altijd goede service. Doodrijden
Duidelijk en snel

A

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor uw mooie waardering!

Joost Derksen

Goeie prijs voor de auto gekregen.