A.J.de Vries

Soepel, reëel, vriendelijk en snel

Klazien van der Glas

Ontzettend goed handelen snel houden je op de hoogte en ontzettend vriendelijk te word gestaan

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alles snel en overzichtelijk is verlopen voor u

Paola

Snel, netjes en geven je gedurende het hele proces updates. Zeer goede communicatie.

Jan van Limburg

Goede communicatie en doen wat ze beloven

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen

Meulemans

Goede eerlijke prijsindicatie, geven eerlijk aan als je te weinig krijgt. Bemiddelen goed tijdens verkoop zelf ook om echt de vaste prijs te garanderen.
Heel blij met jullie snelle bemiddeling

S. Faber-Gorter

Wij vonden het een hele prettige ervaring, en zeer goed en duidelijk geholpen door de medewerker

burg

(Bewerkt)

Prettig gesprek

Arjen

Zeer snel gehandeld

Joep Leijtens

Ik werd netjes te woord gestaan door Bram, we hebben een aantal vragen doorlopen en zei ik ga gelijk voor je aan de slag binnen 2 uur terug gebeld door Bram dat hij 1 verkoper aan de andere kant... Ik werd netjes te woord gestaan door Bram, we hebben een aantal vragen doorlopen en zei ik ga gelijk voor je aan de slag binnen 2 uur terug gebeld door Bram dat hij 1 verkoper aan de andere kant van de lijn had. na 1 overeenkomst met de verkoopprijs auto verkocht.

Bram heel erg bedankt.

Groetjes Joep Leijtens.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

We geven de complimenten graag door aan Bram, mooi om te horen dat u zo goed geholpen bent met de verkoop van uw auto!

Hans Verhoeven

Hier was de volhouder wint van toepassing, eerste aanbod was veel te laag, maar uiteindelijk hebben ze toch een juiste koper gevonden

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi om te zien dat volhouden u ook echt een succesvolle verkoop heeft opgeleverd. Er is altijd ruimte voor gesprek en feedback, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Een volgende keer staan... Mooi om te zien dat volhouden u ook echt een succesvolle verkoop heeft opgeleverd. Er is altijd ruimte voor gesprek en feedback, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Een volgende keer staan wij graag weer voor u klaar!