Daily Movement Express

Top service

Danielle Bigot

Niet opdringerig, alles werd keurig bevestigd met duidelijke uitleg wat ik moest aanleveren. En een heel aardige meneer die ‘m kwam halen!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat alles tot in de puntjes geregeld is voor u. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Jeroen

Proactief, snel en zeer netjes geregeld. En dat met een goede prijs voor mijn auto.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alles netjes geregeld is en wij uw auto voor een goede prijs konden verkopen.

Herman Buitenhuis

Perfect

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Wat fijn dat alles perfect verlopen is, wij zijn blij met deze perfecte score en waardering!

E. v. Sp

Snel, duidelijk en no nonsens

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi om te horen dat alles snel en duidelijk verlopen is.

Marc Gruters

Geweldige en erg goede ervaring met dit verkoopteam. Prettige communicatie met Rachid en snel kunnen handelen en onze auto kunnen verkopen

Sean De jongste

Vlot en netjes

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Mooi dat alles vlot en netjes verlopen is en wij u konden helpen met het verkopen van uw auto.

Michael

Ik moest de auto snel verkopen en via Wijverkopenuwautowel.nl ging het heel snel. Binnen 1 dag had ik al een bod en was het geregeld. Dik tevreden 😀

Alfred van der Schagt

Op 31-01-2022 heb ik de gegevens van de auto ingevoerd op de site van wijverkopenuwautowel.nl. ik had nog niet op verzenden gedrukt of ik werd al gebeld dat ik vergeten was om op te geven wat ik... Op 31-01-2022 heb ik de gegevens van de auto ingevoerd op de site van wijverkopenuwautowel.nl. ik had nog niet op verzenden gedrukt of ik werd al gebeld dat ik vergeten was om op te geven wat ik verwachtte te krijgen voor de auto. Na het geven van deze informatie gingen ze voor mij aan het werk.
al de volgende dag werd ik gebeld met een prima bod en ik heb direct besloten de verkoop door te laten gaan. Alles wordt direct vastgelegd in een verkoopcontract en inmiddels is de auto afgeleverd en stond het geld een paar uur later op mijn rekening.
Ik werd na het inleveren en afronden van de koop gebeld of alles
naar wens was verlopen. Een zeer professionele aanpak en ze doen echt hun best om een goede prijs te realiseren.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Wat een mooi uitgebreid verslag van uw ervaring met ons platform en ons team. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en wij u zo goed hebben kunnen helpen met het verkopen van uw auto.... Wat een mooi uitgebreid verslag van uw ervaring met ons platform en ons team. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en wij u zo goed hebben kunnen helpen met het verkopen van uw auto. Uiteraard staat het team weer voor u klaar als u een volgende keer gebruik wenst te maken van onze service.