John van der Worp

Prima, alles netjes volgens afspraak geregeld.

Kemna

Werd netjes geholpen, goede afwikkeling

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat alles naar behoren is geregeld

Michael Bruinsma

Duidelijke communicatie! En snel geregeld! Een betrouwbaar bedrijf waar je je auto kan verkopen. Absoluut een aanrader.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor uw waardering een volgende keer staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Moerkerk

Net een bod gekregen van 50 euro om mijn slechte review er af te halen, beetje jammer.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dit is absoluut niet waar. Wij wilden uw reiskosten vergoeden naar aanleiding van uw vorige review aangezien u zonder uw auto te verkopen weer terug bent gereden. Dat u dit ziet als omkoping is... Dit is absoluut niet waar. Wij wilden uw reiskosten vergoeden naar aanleiding van uw vorige review aangezien u zonder uw auto te verkopen weer terug bent gereden. Dat u dit ziet als omkoping is absoluut niet zoals wij dit bedoeld hebben. Wij wilden u tegemoet komen voor gemaakte benzinekosten.

Willems

Prima en snel contact. Was misverstand ontstaan tussen koper en verkoper over de precieze status van de auto. Dit bedrijf nam haar verantwoordelijkheden en loste dit naar tevredenheid van (ver)koper... Prima en snel contact. Was misverstand ontstaan tussen koper en verkoper over de precieze status van de auto. Dit bedrijf nam haar verantwoordelijkheden en loste dit naar tevredenheid van (ver)koper snel en zorgvuldig op. Chapeau !

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn dat het ontstane misverstand snel opgelost kon worden. Zijn we erg blij mee om te horen en fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen. Dank voor de mooie review.

Jan

Fijne service en duidelijk!

Agnetha

Super tevreden, sneller kon ik mijn auto niet verkopen en ook nog voor goede, eerlijke prijs.
Onwijs bedankt voor de service!

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Heel graag gedaan natuurlijk! Dank dat wij u mochten helpen met het verkopen van uw auto. Een volgende keer staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

kantoor

Matig 1e indruk, uitgaand van historie op laagste bedragen

Moerkerk

Het is een misleidend bedrijf net als de rest van dat soort bedrijven.
Het bedrag waar je auto voor word "getaxeerd" krijg je nooit.
Er word altijd wat aan je auto gevonden.
In mijn...
Het is een misleidend bedrijf net als de rest van dat soort bedrijven.
Het bedrag waar je auto voor word "getaxeerd" krijg je nooit.
Er word altijd wat aan je auto gevonden.
In mijn geval moest ik 110 km rijden en ook weer terug en met 2 auto's, wie gaat dat betalen?
Een deukje in de deur word een schade genoemd en moet gespoten worden zonder in details te treden ging er 2000 euro van het afgesproken bedrag af.
Echt belachelijk, ik had mijn twijfels al voor dat ik weg ging, maar je moet want anders krijg je een boete over het afgesproken bedrag.
Dus mensen, trap er niet in, ga zeker geen uren rijden maar doe het eventueel dicht bij huis.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om ons te beoordelen. Misleidend is echter niet het juiste woord. Het klopt dat de dealer die uw auto wilde kopen schade ontdekte die u helaas bij... Hartelijk dank voor de moeite die u genomen heeft om ons te beoordelen. Misleidend is echter niet het juiste woord. Het klopt dat de dealer die uw auto wilde kopen schade ontdekte die u helaas bij aanmelden niet heeft doorgegeven. Hier gaat het echter niet om een deukje zoals u dit noemt. Uiteraard steken wij ook de hand in eigen boezem, want wij hadden veel intensiever moeten inventariseren na aanmelding en extra foto's moeten vragen. Op die manier hadden wij uw verwachtingen kunnen bijstellen en die van de opkopende dealer. Uw vraag over 'wie gaat de reiskosten betalen' hebben wij geprobeerd te regelen met u. Daarin wilden wij u alsnog graag tegemoet komen, maar u ziet inmiddels alles als omkoping. Erg jammer en uiteraard wensen wij u veel succes met de verkoop van uw auto!