Kees

Snel!! Binnen 2 uur de auto verkocht.
Correct!! Alles goed op papier en duidelijke uitleg.
Afhandeling en nazorg: TOP!!!
Richard, bedankt en vast en zeker tot een volgende x. Snel!! Binnen 2 uur de auto verkocht.
Correct!! Alles goed op papier en duidelijke uitleg.
Afhandeling en nazorg: TOP!!!
Richard, bedankt en vast en zeker tot een volgende x.
Kees uit Emmen

Frank

Soepel verlopen, netjes begeleid in dit traject

Klonne

Snel makkelijk afgehandeld

Levina

Snelle, vriendelijke afhandeling!!

M. Halim

Alles was prima!

Miguel Venendaal

Ik lees ook negatieve beoordelingen. Logisch. Dank dat ze blijven staan en niet worden verwijderd. Maar ik wil er graag nog aan toevoegen:
1. Iedereen vindt zijn eigen auto natuurlijk de beste,...
1. Iedereen vindt zijn eigen auto natuurlijk de beste, want je bent er aan gehecht en hebt hem vaak gepoetst en gewassen. Maar dat is natuurlijk niet zo. Dus wees tevreden met een realistisch bod en verwacht niet de absolute hoofdprijs.
2. Eerlijkheid komt van twee kanten, dus verzwijg geen gebreken of maak het niet mooier dan het is.
Dan weet ik zeker dat je met dit jonge en enthousiaste bedrijf een goede kans maakt op een fijne deal.

Miguel Venendaal

Na invullen van de gegevens zeer snel contact. Uiterst helder verhaal en snel een goede offerte gekregen met een hogere prijs dan ik had verwacht. Fijn contact met Bas tot na de verkoop aan een... Na invullen van de gegevens zeer snel contact. Uiterst helder verhaal en snel een goede offerte gekregen met een hogere prijs dan ik had verwacht. Fijn contact met Bas tot na de verkoop aan een bedrijf. Alle lof voor het enthousiaste contact! Volgende keer weer.

Carla van Asperen

Zeer goed geholpen, fantastische service.
Komt heel prettig over.

Xander

Nadat de eerste deal niet doorging was ik een beetje verrast, ik had er geen rekening mee gehouden dat, dat een optie was. Omdat ik juist in een keer mijn auto wilde verkopen en niet verschillende... Nadat de eerste deal niet doorging was ik een beetje verrast, ik had er geen rekening mee gehouden dat, dat een optie was. Omdat ik juist in een keer mijn auto wilde verkopen en niet verschillende mensen aan mijn deur wilde. Nadat dit uitgesproken was goed geholpen door Kaahn en de 2e persoon die kwam kijken nam hem mee. Ook de opvolging was goed er werd gecontroleerd of er een afspraak gemaakt was een of de deal beklonken was.