Eray

Top service, goede communicatie en betrouwbaar!

Henny Werts

De bemiddeling voor de verkoop van de Mini is door uw bedrijf,i.h.b. Richard,op voortreffelijke wijze met uitstekend resultaat begeleid!
Richard uitermate bedankt voor je commerciële...
Richard uitermate bedankt voor je commerciële vaardigheden,als bovendien uitstekende intermediair met empatische talenten!
Voorts was de koper,Ronald Vousten,een uitermate beschaafde en intelligente persoon,waar wij zeer gemoedelijk mee van gedachten hebben gewisseld!

Mw.Henny Werts

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Ontzettend waardevol deze woorden. Hartelijk dank voor deze geweldige review en wij zijn ontzettend blij dat u zo goed geholpen bent door onze collega Richard en de koper! Mochten we u in de... Ontzettend waardevol deze woorden. Hartelijk dank voor deze geweldige review en wij zijn ontzettend blij dat u zo goed geholpen bent door onze collega Richard en de koper! Mochten we u in de toekomst weer kunnen helpen, dan weet u ons hopelijk te vinden.

John

Perfecte tussenpersoon.
Alles keurig geregeld tot en met de verkoop.
Ook een mooie prijs voor de auto.
Topper

Shirley uit Zwolle eo

Prima geregeld en duidelijke adviezen. Namen echt de tijd voor je. Richard en OVCE Automotive waren vriendelijk en correct. Snelle overdracht met goede afspraken. Alles zonder problemen. Blij dat er... Prima geregeld en duidelijke adviezen. Namen echt de tijd voor je. Richard en OVCE Automotive waren vriendelijk en correct. Snelle overdracht met goede afspraken. Alles zonder problemen. Blij dat er een bedrijf is die gewoon eerlijk is en doen wat ze zeggen,

Gerrit hensen

Correcte behandeling voor tijdens en na afhandeling nieuwe eigenaar
Prijsbepaling zeer vriendelijk en professioneel
Contact met nieuwe eigenaar op zeer fijne manier tot stand gebracht

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. Mochten wij u in de toekomst weer kunnen helpen, dan doen wij dat uiteraard graag!

Martha

Contact was prettig en duidelijk. Goed advies en kreeg de indruk dat er echt tijd geïnvesteerd werd in het verkopen van mijn auto. Enige minpunt was dat de koper pas na 2 weken de auto kon komen... Contact was prettig en duidelijk. Goed advies en kreeg de indruk dat er echt tijd geïnvesteerd werd in het verkopen van mijn auto. Enige minpunt was dat de koper pas na 2 weken de auto kon komen ophalen. Maar ook daarin werd in oplossingen meegedacht.

Martijn

Prima service, afspraak is afspraak en duidelijke uitleg hoe eea in zijn werk gaat

Goerdien

Ik werd snel geholpen. Werd meegdacht. Vriendelijk. Binnen een paar uur alles afgehandeld. Echt top

Nm

Top service! Alles is snel en simpel geregeld. Je zet je auto online met fotos etc....accepteert een bod en levert je auto in bij een servicepunt. Zonder veel gedoe je auto verkopen.

Barto

Goed en snel geregeld