Sanne

Vlot en prettig contact. Nette prijs voor de auto geregeld. Er was een kleine hobbel in de afhandeling en deze is heel keurig opgelost.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze dienstverlening. Dank voor de mooie review.

Fred Duquesnoy

Hr. Kaan, netjes, duidelijk, snel schakelend, goede feedback erg tevreden

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

We geven de complimenten natuurlijk graag door! Dank voor de mooie review.

Brugmans

Alles heel soepel verlopen

Rijssen

Zeer snelle en nette service

Vonk

Goed en snel geregeld.

Hans van Hirtum

Uitstekende service: goede uitleg en begeleiding. correcte en vlotte behandeling van de verkoop. klantvriendelijke houding.

Reactie Wijverkopenuwautowel.nl:

Dank voor de mooie woorden Hans. Zo horen we het graag en dat is de service die wij willen verlenen!

Bart

Hele slechte ervaring

Niko de Wit, Plastisch Ruimtelijk Vormen

Na ons besluit om onze oudere diesel weg te doen, was ik benieuwd hoeveel de auto nog zou opbrengen. Kort nadat ik via jullie site enkele gegevens had ingevoerd met onze vraagprijs erbij werden we... Na ons besluit om onze oudere diesel weg te doen, was ik benieuwd hoeveel de auto nog zou opbrengen. Kort nadat ik via jullie site enkele gegevens had ingevoerd met onze vraagprijs erbij werden we al gebeld. Weer een uurtje later lag er een bod waar we mee akkoord gingen. De snelle en correcte communicatie vonden wij heel prettig. We hebben nog een kleine twee weken van onze auto genoten en het ophalen verliep zoals afgesproken. Kortom; een echte aanrader dit bedrijf!

mj.bouman

Prima en vakkundig geregeld, zonder problemen en netjes alles volgens afspraak, een volgende keer weer op deze manier. snel en accuraad. geen loze beloftes maar doen wat ze zeggen.

N.Meijer

Eerlijk bedrijf die de juiste mensen vinden om je voertuig te verkopen