Heel betrouwbaar en netjes. Er wordt naar een koper gezocht en nadat ik de koper belde voor een afspraak kwam hij de auto ophalen. Er werd keurig direct betaald zonder gezeur. Meteen vrijwaring en...Heel betrouwbaar en netjes. Er wordt naar een koper gezocht en nadat ik de koper belde voor een afspraak kwam hij de auto ophalen. Er werd keurig direct betaald zonder gezeur. Meteen vrijwaring en de auto was verkocht.
van der velden
Top. Snelle reactie, en na bod geaccepteert te hebben werd de auto snel opgehaald. Keurig direct betaald en overgeschreven aan huis.
Vervaart
Zeer goed, snel en nakomen van afspraken
Rood
Vlot, gedreven, goede ervaring
F. Cassee
Kwamen goed in de buurt van de prijs die ik voor ogen had. Niet direct eerste bod accepteren, geduld is schone zaak, ze zoeken graag wat verder. Let wel op dat je de auto dan misschien wel wat...Kwamen goed in de buurt van de prijs die ik voor ogen had. Niet direct eerste bod accepteren, geduld is schone zaak, ze zoeken graag wat verder. Let wel op dat je de auto dan misschien wel wat verder weg moet brengen
Jeroen
Soms voelt het voor iemand die niet dagelijks een auto verkoopt wat opdringerig. Ik begrijp dat het voor jullie dagelijkse kost is maar iemand die eens een keer een auto wil verkopen wil wel...Soms voelt het voor iemand die niet dagelijks een auto verkoopt wat opdringerig. Ik begrijp dat het voor jullie dagelijkse kost is maar iemand die eens een keer een auto wil verkopen wil wel wat meer tijd op te kijken of de gevraagde prijs eigenlijk wel is waar hij op in kan gaan.
Richard
De verkoop van mijn auto is mij op deze wijze erg goed bevallen. In tegenstelling tot de concurrent sturen ze niet continu spam en staan ze de klant erg vriendelijk te woord telefonisch. Ze beseffen...De verkoop van mijn auto is mij op deze wijze erg goed bevallen. In tegenstelling tot de concurrent sturen ze niet continu spam en staan ze de klant erg vriendelijk te woord telefonisch. Ze beseffen bij deze organisatie heel goed dat een tevreden klant weer nieuwe klanten maakt. Vooral zo doorgaan!
Eric
Leek heel goed te gaan. had de org gebeld om auto te verkopen. prima gesprek gehad, echter had ik mijn auto ook bij een andere org aangeboden. Daar een deal mee gesloten voor ong hetzelfde als wij...Leek heel goed te gaan. had de org gebeld om auto te verkopen. prima gesprek gehad, echter had ik mijn auto ook bij een andere org aangeboden. Daar een deal mee gesloten voor ong hetzelfde als wij verkopen wel had verwacht. Ik bel netjes op naar wij verkopen wel om aan te geven dat er geen actie meer nodig is. heb dit besproken met een collega en dacht dat het daarmee klaar was. Werd ik toxh terug gebeld met de mededeling dat het niet netjes van mij was om op een andere deal in te gaan. volgens meneer was mij door wij verkopen wel al een vergelijkbaar aanbod gedaan. Er was echter nooit een concreet aanbid gedaan en kon ik dus ook niks overwegen. gesprek vervelend afgesloten hierdoor. Jammer!