Van A t/m Z netjes en keurig geregeld en afgehandeld! Bedankt Robin! ;-) Komen gemaakte afspraken na alsook de koper, die bij ons de auto kwam ophalen, verliep alles werkelijk op rolletjes! Heel...Van A t/m Z netjes en keurig geregeld en afgehandeld! Bedankt Robin! ;-) Komen gemaakte afspraken na alsook de koper, die bij ons de auto kwam ophalen, verliep alles werkelijk op rolletjes! Heel fijn, ben echt heel tevreden! Een echte aanrader!
Theo Elfering
Het contact werd snel gelegd. De informatie die werd gegeven was duidelijk. Via email werd een vragenlijst gestuurd die eenvoudig ingevuld kon worden. De vraagprijs werd goed...Het contact werd snel gelegd. De informatie die werd gegeven was duidelijk. Via email werd een vragenlijst gestuurd die eenvoudig ingevuld kon worden. De vraagprijs werd goed ontvangen en in overleg werd de verkoopprijs bepaald. Met de koper werd contact opgenomen om de auto op te komen halen. En ook die afspraak liep vlot en de handelingen van overdracht en betaling verliepen perfect. Kortom snel, duidelijk en naar tevredenheid.
Tom Kersten
Zeer goed geholpen door Richard! Door een duidelijke snelle vriendelijke communicatie was de deal snel gesloten.
Ella Heerdink
Het was snel en goed geregeld duidelijk
Nathalie
Zeer snel mijn auto verkocht, top service!
Marianne
Supr snel mijn auto verkocht
Enliven Floors Europe B.V.
Alles top en snel geregeld!
Klaas
Vrijblijvend
R. Wolthuis
Vriendelijk, helder en eerlijk advies zonder irieele verwachtingen te scheppen