Goedkoop en vriendelijk
Op de site is het wat lastig bestellen via een ipad. Kleine lettertjes. Verder zeer overzichtelijk juist. Prijzen doen het!! Maar Thijs was zeer behulpzaam. Onze lading ging maar net (!!) in de...
erg klantvriendelijk en een uitstekende voorlichting over de mogelijkheden die er zoal zijn
Zag door de bomen het bos niet meer in PV land. Door veel te lezen kwam ik bij Winkelman uit.
Pagina is goed en overzichtelijk , goede producten en mooie prijzen.
Meedenkend, goede...
Na telefonisch contact snel een keurig nette en duidelijke offerte gekregen. En alles is volgens afspraak geleverd.
Lekkere korte lijnen, email gestuurd met wensen, dag later offerte, 14 dagen later installatie.
Prijs concurrerend, installatie prima en vakkundig.
Zeer tevreden over de levering en diensten van winkelman, tevens mijn collega's geadviseerd bij winkelman te kopen.
Zeer goed geholpen bij aanschaf 24 stuks JaSolar 270wp panelen met solar edge omvormer.
Tevens tijdens en na het plaatsen van de panelen zeer goede nazorg gehad.
Was S/N vergeten te...
bij het aanschaffen van zonnepanelen heb ik een zeer goed advies gekregen, er werd goed mee gedacht bij de situaties van
verschillende daken en de levering ging vlekkeloos
Duidelijke site, offerte duurde even, goede informatie over de telefoon. Vragen werden duidelijk beantwoord.
Ik ben erg tevreden met de diensten van Winkelman Zonnepanelen. Ik heb gedegen advies gekregen , nette montage en het resultaat mag er zijn.