Zonnepanelen Winkelman

Prima produkten, moeizaam contact.

Communicatie met het bedrijf ging moeilijk, maar gemaakte afspraken werden prima nagekomen.

Koppejan, Deventer

Goed advies, snelle levering, scherp geprijsd

Ik heb de panelen zelf geplaatst, alleen de aansluiting in de meterkast heeft Winkelman voor mij gedaan.
Winkelman heeft daarbij wat nuttige tips gegeven. Ik wilde zelf kant-en-klare solar-kabels leggen, maar kon de krimptang wel even lenen. Goed advies, snelle levering, scherp geprijsd en goede service.
Winkelman is niet zomaar een zonnepanelen-cowboy, maar een positieve aanrader.

S. de Waal

Goede service en snelle levering. Betrouwbaar. Top!

Wij hebben de zonnepalen zelf geplaatst, maar hadden wel veel inhoudelijke vragen over de producten. We zien hier prima bij geholpen. Er werd echt de tijd voor ons genomen en we mochten in de... Wij hebben de zonnepalen zelf geplaatst, maar hadden wel veel inhoudelijke vragen over de producten. We zien hier prima bij geholpen. Er werd echt de tijd voor ons genomen en we mochten in de showroom komen kijken welke panelen we het mooiste vonden. Daarna nog een aantal keer telefonisch contact gehad. Al met al, topservice. Een week later lagen de panelen op het dak.

Paul Leliveld

Zeer tevreden

Na wat minder prettige ervaringen met andere leveranciers was het contact met Winkelman een verademing. Geen loze verkooppraatjes maar duidelijke informatie over de alternatieven en meedenken om tot... Na wat minder prettige ervaringen met andere leveranciers was het contact met Winkelman een verademing. Geen loze verkooppraatjes maar duidelijke informatie over de alternatieven en meedenken om tot een besluit te komen.
Ook de installatie verliep vlekkeloos. Op de afgesproken dag stonden om acht uur de monteurs voor de deur en om twee uur liep de meter terug. Ik had zelf van tevoren al een idee hoe ik de bekabeling zou willen hebben. Dat is precies uitgevoerd zoals ik het wilde. Het geheel functioneert nu ruim een maand naar behoren en ik kan verder geen negatief punt verzinnen.

M.Herman

(Bewerkt)

SolarEdge 5000 en 15 x LG 300 panelen

Begin ging moeizaam, maar later in het proces ging alles perfect mooie prijs gekregen.
E-mail verkeer gaat lekker vlot.
Thijs is altijd bereid je adviezen te geven over aankoop en...
E-mail verkeer gaat lekker vlot.
Thijs is altijd bereid je adviezen te geven over aankoop en installatie, daarvoor bedankt Thijs.
Het draait nu een kleine 3 maanden (zonder problemen) en heb al 1,68 MWh geproduceerd.

Aanrader.

Buitenhuis

Beoordeling Buitenhuis, 5400watt JA-solar + Goodwe 5000 3p

Offerte traject was goed, snelle reacties, meedenkende medewerkers. Jammer dat de 300mA aardlek niet geadviseerd is, deze is wel noodzakelijk i.p.v. 30mA. Levering voor 60 euro perfect.

Wim van der Meijden

Compleet systeem 4kWp

Alle benodigde materialen: 16 panelen plus optimizers, omvormer, bevestiging (Valk) en groepenkast met aardlekautomaat ineens aangeschaft. Goed advies zelfs een advies dat voor Winkelman minder... Alle benodigde materialen: 16 panelen plus optimizers, omvormer, bevestiging (Valk) en groepenkast met aardlekautomaat ineens aangeschaft. Goed advies zelfs een advies dat voor Winkelman minder omzet betekende. Materiaal opgehaald in Hengelo; prettige behandeling.
Prijzen zeer concurrerend.
Kan Winkelman aanbevelen

J M Abbes

Installatie zonnepanelen

Dag na installatie probleem met aardlekschakelaar. Werd dezelfde dag opgelost.