Prima service

Accuraat advies en behulpzaam.
Bij levering was de omvormer beschadigd en is later netjes omgeruild.

J.H.C. van der Veer

Prima prijs prestatie

Duidelijke offerte, deskundige voorlichting concurrerende prijs. Vlotte en deskundige installatie (door Suncatch). Goede voorlichting over ingebruikname omvormer en presentatie van systeemprestaties... Duidelijke offerte, deskundige voorlichting concurrerende prijs. Vlotte en deskundige installatie (door Suncatch). Goede voorlichting over ingebruikname omvormer en presentatie van systeemprestaties via internet. Suggesties van klant over aansluitschema worden meegenomen. Voorbereidende werkzaamheden van klant worden niet gehonoreerd. Technische beschrijving en garantiecertificaten van geïnstalleerde panelen ontbreken. Alles bij elkaar een 4,5

Arnold

Aanschaf doe het zelf pakket

Panelen+omvormer in pakket besteld. Snelle terug koppeling op vragen. Goed advies mbt tot de stekkers. Als extra service de MC4 stekkers al aan de kabel gemonteerd. prima !

Marc

Kwalitatief top panelen en omvormers voor een hele scherpe prijs.

No-nonsense bedrijf.Top merken voor budget prijzen.Geen probleem om zaterdag de zaak te openen, zodat ik m'n panelen op kon halen.Tussen alle zonnepaneel cowboys is dit bedrijf een aanrader.

Bram

Winkelman: vakmanschap en afspraak = afspraak

Winkelman heeft verstand van zaken en is niet te beroerd om die kennis te delen om als klant tot een goede keuze te kunnen komen.
Waar de concurrenten meestal weinig interesse hebben om een...
Waar de concurrenten meestal weinig interesse hebben om een offerte te maken voor de doe-het-zelver (de winst zit nu eenmaal vooral in het installeren), maakt Thijs een duidelijk aanbod waarbij het geen enkel probleem was om later diverse aanpassingen te doen.

Fijn ook dat je met deze zaak nog makkelijk contact kan krijgen!

Aanstoot

Vakkundig begeleid.

Van offerte tot installatie was perfect.
Ook kunnen en willen ze helpen bij het invullen van de belastingdienst aangifte.

Matthijs

Snelle levering en uitstekende tekst en uitleg.

Snelle levering van alle materialen en extra benodigdheden. Ik heb de panelen zelf geïnstalleerd en bij vragen kreeg ik uitstekende tekst en uitleg. Aanvullende materialen werden direct de volgende... Snelle levering van alle materialen en extra benodigdheden. Ik heb de panelen zelf geïnstalleerd en bij vragen kreeg ik uitstekende tekst en uitleg. Aanvullende materialen werden direct de volgende dag per post afgeleverd. De prijzen zijn bovendien zeer scherp en winnen het van de concurrentie.

Elings

Bijna helemaal Top

Perfecte levering voor een goede prijs van kwaliteitspanelen en omvormer met optimizers.
Zeer goede pasvorm van het montage materiaal met erg duidelijke beschrijving.
Enigste minpuntje...
Zeer goede pasvorm van het montage materiaal met erg duidelijke beschrijving.
Enigste minpuntje is het emailcontact, dat zou wat sneller kunnen, maar daar kan aan gewerkt worden.

Makkelijke website, goede informatie en goedkoop

Na overleg, over voorradigheid, mijn spullen in twee etappes besteld. Makkelijke en duidelijke website. Goede informatie over de uiteindelijke uitlevering.

Zeer goed

goede evaringen