Carl Folkersma

Zeer tevreden

De service vooraf, tijdens en na de montage van de zonnepanelen hebben wij als zeer prettig ervaren, alles is zeer professioneel en netjes afgewerkt.

zeeland

Nazorg is uitstekend

Correct geholpen met omvormer en optimizers. Levering was trouwens ook heel snel ! Niets mis met dit bedrijf. Aanrader.

Steetec Installatie BV

Enphase Micro Inverter M250

Top geregeld. Makkelijk en snel online zoeken. Uitstekende prijsvorming.
Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Jean van den Enden

Levering en afhandeling Enphase M215 micro omvormer

De bestelling is snel en correct afgehandeld. Bij een tweede bestelling ben ik telefonisch benaderd om een toelichting te geven over het activeren van de micro omvormer. Daarmee werd een reeds... De bestelling is snel en correct afgehandeld. Bij een tweede bestelling ben ik telefonisch benaderd om een toelichting te geven over het activeren van de micro omvormer. Daarmee werd een reeds gedane order geannuleerd en kon ik voor een geringe vergoeding de micro omvormer laten activeren, zonder aanschaf van de prijzige Envoy.

Snelle verzending en goede communicatie

SE5K JA Solar 4500 WP

Prima geholpen, goed advies, scherpe prijs voor de materialen en installateurs kundig en flexibel

Top

Alles dik in orde, goed advies vooraf en complete levering. Montage doen we zelf maar er werd goed mee gedacht.

KC

Toebehoren panelen

Het bedrijf doet er alles aan een klant tevreden te krijgen. Het meedenken staat hoog in het vaandel bij deze firma.
Dank voor jullie support en snelle service

Peter Vennings

Bedankt voor de uitleg en het meedenken

Duidelijke uitleg. Denken goed mee en helpen om keuzes te maken. Ik ga de panelen zelf leggen op 28 maart. Dan zal blijken of alle goede voorbereidingen het juiste resultaat geven. Maar ik heb er... Duidelijke uitleg. Denken goed mee en helpen om keuzes te maken. Ik ga de panelen zelf leggen op 28 maart. Dan zal blijken of alle goede voorbereidingen het juiste resultaat geven. Maar ik heb er alle vertrouwen in!

Voortman

Super service, erg klantvriendelijk

Ben erg tevreden, super service en erg klantvriendelijk. Winkelman Zonnepanelen kan ik iedereen aanbevelen!