Ton Graat particulier

Ton

Dankzij Thijs werd mijn bestelling correct en efficiënt afgehandeld, besteld op maandag bezorgd op donderdag: samengevat perfect bedrijf.

Bert

Supersnelle afhandeling

Donderdagmorgen een bestelling geplaatst op de webshop,
vrijdagmiddag bestelling kunnen afhalen, vriendelijke afhandeling!
Voor een volgend project zal ik zeker terugkomen bij Winkelman.

Aarts

Meedenken met offerte

Goed meedenken met de bestelling i.v.m met wijzigen bestelling .
Snelle levering alles goed verpakt op een pellet.

Regts Hengelo

Leveren en plaatsen Zonnepanelen

Uitstekende service.
Op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst en vakbekwame en zeer behulpzame monteurs.
Komt na wat hij (Thijs) heeft beloofd wat betreft de kosten voor de...
Uitstekende service.
Komt na wat hij (Thijs) heeft beloofd wat betreft de kosten voor de installatie, geen vervelende meerwerken als ze extra gaten moeten boren (beton) of als de kabel door de kruipruimte moet worden gelegd.

Prima!

Zeer klant vriendelijk en goede informatie

Familie Bakker

Zonnepanelen familie Bakker

Thijs Winkelman hebben we leren kennen als kundig en meedenkend persoon, die veel tijd en energie heeft gestoken in het samenstellen van ons systeem en in de mailcommunicatie. Daarbij zijn we zeer... Thijs Winkelman hebben we leren kennen als kundig en meedenkend persoon, die veel tijd en energie heeft gestoken in het samenstellen van ons systeem en in de mailcommunicatie. Daarbij zijn we zeer tevreden over de vakmensen die hij heeft ingehuurd om ons systeem te plaatsen.

Kees Backx

Zeer tevreden over Winkelman Zonnepanelen

Ik heb zeer goede ervaring met Winkelman Zonnepanelen. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Als je aanvullend advies wil is dit geen probleem. Ook als je zoals ik de panelen zelf wilt... Ik heb zeer goede ervaring met Winkelman Zonnepanelen. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Als je aanvullend advies wil is dit geen probleem. Ook als je zoals ik de panelen zelf wilt plaatsen en installeren geven ze je goed advies. De levering van materialen was snel en correct. Als je aanvullende materialen nodig zijn worden die snel nageleverd. Na installatie bleek de omvormer niet goed op te starten. Winkelman heeft dit opgepakt richting importeur zodat ook snel verholpen was. Ik heb diverse keren contact gehad met Thijs zowel telefonisch als per mail hierop werd altijd snel en correct op gereageerd. Conclusie een goed en betrouwbaar bedrijf waar je met gerust hart je materialen kunt bestellen. Een zeer tevraden klant.

Wim Kardux

Perfect

snelle levering, goede communicatie over het bestelproces

Zonnenpanelen

Het werkt allemaal prima.

Snoeks

Snelle levering en klein foutje bij levering dezelfde dag hersteld.

Winkelman is een prima bedrijf om zonnepanelen aan te schaffen. Ze leveren tegen goede prijzen. En ik heb heel wat leveranciers om offerte gevraagd. Thijs van Winkelman reageert goed en snel op... Winkelman is een prima bedrijf om zonnepanelen aan te schaffen. Ze leveren tegen goede prijzen. En ik heb heel wat leveranciers om offerte gevraagd. Thijs van Winkelman reageert goed en snel op emails en telefoon. De service is dus top!
Bij de aflevering had de transporteur de alluminium rails op een ander adres afgegeven. Thijs heeft direct contact opgenomen met de transporteur en geregeld dat een paar uur later de rails alsnog geleverd werd. Goede actie, want hierdoor kon ik gelijk met de plaatsing beginnen. De service van een bedrijf leer je het beste kennen als er dingen fout lopen. Hoe snel en goed lossen ze dat op. Winkelman zonnepanelen krijgt van mij daarom ook de maximale waardering.