Adriénne lemmens

Prima product met prima service

snelle service, fijne producten, makkelijk bestelproces.

CN

Alleen maar positief.

Vakkundig en makkelijk contact. Omruilen naar ander model in passende maat snel en ongecompliceerd!

Anjo van den Brakel-Stolk

Superservice..
Via app al meteen antwoorden op mijn vragen over de maatvoering vooraf aan de aankoop van mijn skeelers..
Skeelers zaterdagavond besteld en maandagochtend binnen. Bij de...
Superservice..
Skeelers zaterdagavond besteld en maandagochtend binnen. Bij de aankoopfactuur met hand geschreven tekst veel skeelerplezier gewenst..
Dat vind ik echt heel erg leuk!

Snelle levering, snelle communicatie en goede service.

Wendy

Had skeelers besteld maar door de coronacrisis liep de levering behoorlijk vertraging op. Ze hebben me een alternatief aangeboden. En de volgende dag had ik de skeelers al binnen.

Jacqueline

Goede ervaringen

Kreeg een persoonlijke boodschap met de skeelers
die ik gekocht had.
Skeelers ze.
Jammer ze waren te klein.

Catherine

Het hele bestelproces verliep helder en duidelijk.

Ik vind de persoonlijke boodschap op de pakbon heel sterk!

Bruggeman

Helder en correct advies

Advies via whatsapp

C

Na de bestelling waarbij levering op 2 maart op de site vermeld stond geen bericht gehad. Half maart gemaild waarop ik te horen kreeg dat er vertraging was bij de fabriek. Uiteindelijk deze week de... Na de bestelling waarbij levering op 2 maart op de site vermeld stond geen bericht gehad. Half maart gemaild waarop ik te horen kreeg dat er vertraging was bij de fabriek. Uiteindelijk deze week de skeelers ontvangen. De juiste maat was niet goed aangekomen bij winnersport. Uiteindelijk in overleg voor een halve maat kleiner gegaan.

Prettig laatste mailcontact over de maatvoering. 40.5 is niet geleverd alleen maat 40. Pakket is daarna de volgende dag geleverd. Mooi ingepakt waardoor het een kadootje leek samen met een... Prettig laatste mailcontact over de maatvoering. 40.5 is niet geleverd alleen maat 40. Pakket is daarna de volgende dag geleverd. Mooi ingepakt waardoor het een kadootje leek samen met een handgeschreven briefje.

DW

Dikke tien

Communicatie, bestellen, ieder inzetten en het persoonlijke bericht bij je bestelling

Martijn

Super ervaring, ons zoontje had gespaard voor een best prijzige step. Bij levering waren er lichte beschadigingen te zien. Meteen contact opgenomen en zijn meteen tot oplossing gekomen. Kortom... Super ervaring, ons zoontje had gespaard voor een best prijzige step. Bij levering waren er lichte beschadigingen te zien. Meteen contact opgenomen en zijn meteen tot oplossing gekomen. Kortom scherpe prijzen goede service en een nette winkel zeker een aanrader

Service prijs en fysieke winkel