Bas van sloten

SNEL TO THE POINT NO NONSENSE

VOOORRAADBEHEER

David Ballantyne

I often shop at Winner Sports and have had a very positive experience eon every occasion. Great communication, reasonable prices and solid customer service all go towards making Winner Sports my... I often shop at Winner Sports and have had a very positive experience eon every occasion. Great communication, reasonable prices and solid customer service all go towards making Winner Sports my supplier of choice for Hockey skates and equipment.

Great communication, reasonable prices, product availability and top after sales service.

E.A.Plijnaer

Prima services, zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte reactie

S. van der Vlies

Aankoop van inline skates voor onze zoon van 5 jaar.

Dit bedrijf is ook telefonisch goed bereikbaar. Ons werd deskundig advies gegeven, waarna we een goede keuze konden maken.

Timo Sprangers

Bestelling van skatewieltjes. Prima afhandeling van de order, netjes thuisgestuurd.

Duidelijke overzichtelijke website.
Goede mailing na bestellen van producten

Bergsma-Kuipers

Eerste x dat we hier iets besteld hebben. alles is prima verlopen.

Bart Metselaar

Snelle levering, goede prijs, jullie hebben een vaste klant erbij.

De keuze mogelijkheden laten een goede afweging toe, en al woon ik een eind bij jullie vandaan, zo voelt t toch als of ik een beetje in de winkel iets aanschaf.

Kees

Ontzettend prettige service en geen enkele moeite is teveel. Klant is werkelijk koning!!! Personeel geeft een hoop vertrouwen en weet wat ze verkopen!

Kennis van zaken over de producten en flexibiliteit met levering!

Ron Osvath

Geweldige service! Inline skates in grotere maten werden speciaal voor mij besteld maar pasten helaas niet. Een nog grotere maat is daarna (gratis) naar mijn huisadres gestuurd en deze pasten... Geweldige service! Inline skates in grotere maten werden speciaal voor mij besteld maar pasten helaas niet. Een nog grotere maat is daarna (gratis) naar mijn huisadres gestuurd en deze pasten perfect. Prima uitleg gekregen op de vragen die ik nog had. Complimenten voor het geduldige personeel!

De zeer goede service en de heldere adviezen van de medewerker.