sterckx

Goede uitleg bij de producten

snelle levering

Jonas

Prima, maar wel erg functioneel.

Product was goed

Patty Hoyng

Fantastische service binnen 24 uur spullen in huus

Snel

F. Tromp

Junior schaatsen gekocht

Snelle bevestiging e-mail en snelle levering

K. Abdoelhak

Voordat ik ging bestellen heb ik de vraag gemaild of ik het de volgende dag al geleverd zou krijgen. De mail werd heel vlot beantwoord. Ik werd met tussentijdse mail goed op de hoogte gehouden in... Voordat ik ging bestellen heb ik de vraag gemaild of ik het de volgende dag al geleverd zou krijgen. De mail werd heel vlot beantwoord. Ik werd met tussentijdse mail goed op de hoogte gehouden in welk deel van het verzendingsproces mijn pakje was. Door de track en trace code wist ik precies hoe laat ik thuis moest zijn voor de bezorging. Daarna was ik ook over het gekochte product zelf nog zeer tevreden.

Vlotte mail afhandeling. Vlotte verzending en bezorging. Goede producten.

Marjolein Ancher

Perfect, vriendelijk, meedenkend

Retour zendingen!

Anita Kemkers

Dit was de eerste keer dat ik bij Winnesport besteld heb. Via product / prijsvergelijking via google ben ik voor het eerst in contact gekomen. Mijn eerste ervaringen zijn zeer postief.

- Het meedenken met de klant. Pakket werd zaterdag bij een bedrijf afgeleverd die gesloten was. Een personeelslid van Winner belde of het zaterdag dan bij een priveadres kon worden afgeleverd. - Het meedenken met de klant. Pakket werd zaterdag bij een bedrijf afgeleverd die gesloten was. Een personeelslid van Winner belde of het zaterdag dan bij een priveadres kon worden afgeleverd.
- ontvangst van bevestiging direct na betaling / bestelling waardoor vertrouwen groeit.

Fam. Evers

Zeer snelle levering!

N.v.t

Anneke

Via de website en in de winkel ijshockeyspullen gekocht.

Vriendelijkheid, kennis van zaken en snelle reactie.