Sippie Struikenkamp

Prettige website om online te winkelen

Kanters

Goede webshop

Snelheid

i sijnesael

Inline skates gekocht

Zeer snelle levertijd

Peter

Skates besteld via internet waar helaas een fout in was geslopen. De maat was niet beschikbaar. Ze hebben me dezelfde dag gebeld en gemaild met de fout en met een aanbieding voor een nieuwer type... Skates besteld via internet waar helaas een fout in was geslopen. De maat was niet beschikbaar. Ze hebben me dezelfde dag gebeld en gemaild met de fout en met een aanbieding voor een nieuwer type voor dezelfde prijs. Keurig!

Klantvriendelijkheid en snelheid zeer over te spreken!

A. Peeters

Prima!

Snelle verzending!

Gloudemans

Ik heb de bestelling via internet besteld, ik heb verder geen telefonisch contact gehad.

klooster

Maaike Vos

Net voor mijn vakantie heb ik skeelers besteld. Deze bleken niet wat ik ervan verwachtte en de maat was niet goed. Ik had een ander model gevonden en heb via de mail contact gezocht om te vragen of... Net voor mijn vakantie heb ik skeelers besteld. Deze bleken niet wat ik ervan verwachtte en de maat was niet goed. Ik had een ander model gevonden en heb via de mail contact gezocht om te vragen of de skeelers nog wel op tijd bij mij zouden zijn voor mijne vakantie. Derrick heeft mij uitstekend geholpen! Niet alleen met het aanbevelen van een ander type, maar ook door zijn medewerking te verlenen om ervoor te zorgen dat de skeelers er op tijd zouden zijn!

Er wordt uitstekend met je meegedacht, snelle response op mijn mails, vriendelijk en attent!

Fata morgana

Goed, snel en duidelijk