Nikki Kettler

Correcte en snelle communicatie plus snelle levering, echter wel met fout. Ik heb (nog) niet de bestelling geleverd gekregen zoals besteld.

Richard

Goede communicatie over de levering. En product zoals op de site omschreven.
Graag tot de volgende keer.

Vogels

Klantvriendelijk en snelle service

Heel goede service en snel bezorgd.
Wij zijn erg tevreden.

Nelson

Mijn ervaring met dit bedrijf is louter positief. Werd goed, snel en (niet onbelangrijk) kundig geholpen en had mijn bestelde item binnen no time binnen. Hier kun je met een gerust hart je... Mijn ervaring met dit bedrijf is louter positief. Werd goed, snel en (niet onbelangrijk) kundig geholpen en had mijn bestelde item binnen no time binnen. Hier kun je met een gerust hart je benodigdheden bestellen.

Uitstekende communicatie, zeer snelle levering, kortom gewoon een hele fijne webshop.

Hermina

Gewoon besteld en goed geleverd, zoals de afspraak was.

De mogelijkheid om te zien wanneer het product wordt bezorgd vind ik een groot pluspunt. Evt. kun je dan nog een wijziging van aanwezigheid doorgeven. Bovendien klopte de verwachte bezorgtijd ook... De mogelijkheid om te zien wanneer het product wordt bezorgd vind ik een groot pluspunt. Evt. kun je dan nog een wijziging van aanwezigheid doorgeven. Bovendien klopte de verwachte bezorgtijd ook met de tijd van bezorgen.

Huizing kunststofvloeren

Skeelers gekocht, prima dienstverlening

Bellen bij leverproblemen, zeer netjes

gin Mulder

Hele goede service, enorm snel! Dag na de bestelling stond het pakket al op de stoep!

Ja er is veel keus, goede en juiste informatie bij het product. Makkelijk een keus te maken hierdoor. En natuurlijk ook de snelle levering, nog nooit meegemaakt dat het zo snel kon (volgende dag in... Ja er is veel keus, goede en juiste informatie bij het product. Makkelijk een keus te maken hierdoor. En natuurlijk ook de snelle levering, nog nooit meegemaakt dat het zo snel kon (volgende dag in huis)

Miranda Cuyon

Super snelle levering. .. helemaal TOP!..

Snelle levering en duidelijke email over betaling en bezorgstatus

M. Akkerman

Ervaring zeer prettig, bestelde product was nog niet binnen maar op de website stond al vermeld wanneer deze binnen zou komen. Product werd keurig op tijd geleverd!

Zie bovenstaand.

Fred

Goede telefonische support en snelle levering

Deskundige hulp
Levering